Με συμβολή Γεωργίας Γεννιά.Η δημοτική συγκοινωνία του Πόρου.»

ΓΕΝΝΙΑ

Μετά από δύο αρνητικές αποφάσεις, το αρμόδιο υπουργείο προώθησε την ψήφιση τροπολογίας (α. 48/Ν.4599) με την οποία καλύφθηκε κενό της νομοθεσίας, όπως  και την έκδοση νομολογίας (Τμ. 7, πρ. 41 / 2018) από το Ελεγκτικό Συνέδριο, με την οποία διασφαλίστηκε η αδειοδότηση της συγκοινωνιακής γραμμής για το νησί του Πόρου.

Καθοριστική ήταν η συμβολή των συνεχών παρεμβάσεων της βουλευτού με τους αρμόδιους φορείς, ιδιαίτερα η συνάντησή της, την 1η Οκτωβρίου 2018, με τον γενικό Γραμματέα, Θάνο Βούρδα, τον δήμαρχο Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη και τον αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πόρου, Αλέξανδρο Δημητριάδη. Στη συνάντηση αυτή λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες  οδήγησαν στη  θετική έκβαση του ζητήματος, που αποτελούσε προτεραιότητα για τον δήμαρχο Πόρου, ικανοποιώντας έτσι πάγιο αίτημα των κατοίκων του νησιού.

Η κ. Γεννιά ευχαριστεί, για την παρέμβασή του, τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος στάθηκε αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια, όπως και τον κ. Βούρδα για την αποτελεσματικότητα του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *