Με τον Πειραιά Νικητή η Σταυρούλα Ιορδρανίδου

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΜε τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον κ. Γιάννη Μώραλη θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, η Ίρις- Σταυρούλα Ιορδανίδου (Παπαμιχαήλ).

Η Ίρις-Σταυρούλα Ιορδανίδου  (Παπαμιχαήλ) είναι 19 ετών. Μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι μέλος περιβαλλοντικών και κοινωνικών ομάδων, ενώ έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, σε εκπαιδευτικά και ευρωπαϊκά προγράμματα για το περιβάλλον και την καινοτομία για την ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, καλωσόρισε την Ίρις Σταυρούλα Ιορδανίδου (Παπαμιχαήλ) στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», σημειώνοντας: «Η Ίρις είναι από τους νεότερους υποψήφιους στην Ελλάδα. Φοιτήτρια Νομικής, με ενεργό συμμετοχή σε εθελοντικές ομάδες και με διάθεση προσφοράς στα κοινά. Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε εμείς οι μεγαλύτεροι, είναι ότι πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους όπως είναι η Ίρις η οποία είναι μόλις 19 ετών, να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με την πόλη που μεγαλώνουν και ζουν».

Η Ίρις Σταυρούλα Ιορδανίδου (Παπαμιχαήλ), δήλωσε: «Αποτελεί τιμή για μένα η συμμετοχή μου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Μώραλη, που μου δίνει την ευκαιρία να συμβάλλω στην  εκπλήρωση του οράματός του».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *