Με τον Πειραιά Νικητή.Ο Θόδωρος Ματθιουδάκης

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣΥποψήφιoς Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι ο κ. Θεόδωρος Ματθιουδάκης.

Ο κ. Ματθιουδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας ως χρυσοχόος.

Είναι Γενικός Γραμματέας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Β.Ε.Π), Πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοχόων-Ωρολογοποιών Πειραιά Γύρω Δήμων και Νήσων, μέλος του Πειραϊκού Συνδέσμου και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής «Jeanne D’ Arc».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Καλωσορίζω τον Θεόδωρο Ματθιουδάκη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για έναν Πειραιώτη με έντονη παρουσία στα κοινά της πόλης, τόσο με την ενασχόλησή του ως Γενικός Γραμματέας στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, όσο και με τη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει ως μέλος σε φορείς και συλλόγους της πόλης μας».

Ο κ. Θεόδωρος Ματθιουδάκης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου και φίλου Γιάννη Μώραλη να συμπορευτώ στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Ως γνήσιος Πειραιώτης αγαπώ την πόλη μου και επιθυμώ να συμβάλλω ενεργά στη βελτίωση ζωής των συμπολιτών μου.

Ως Γενικός Γραμματέας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά γνωρίζω καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες όλων των κλάδων.Οραματίζομαι έναν Πειραιά ισχυρό, ανταγωνιστικό, κέντρο έλξης Ελλήνων και ξένων τουριστών».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *