Μια μητέρα.Χαίρεται – Εύχεται – Νοσταλγεί – Ευγνωμονεί…

ΠΑΥΛΑΚΗΜάρτιος 1995, Ιούνιος 1996, Σεπτέμβριος 1999. Έρχονται στη ζωή τρία υπέροχα πλασματάκια, τρία χαριτωμένα αγοράκια, γεμάτα ενέργεια και δυναμισμό που γεμίζουν τη ζωή μας με πολλές χαρές, πολλές ευθύνες, πολλές υπέροχες μοναδικές στιγμές!

Γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, με στοργή και αγάπη φροντίζουν για τη συναισθηματική και νοητική τους ανάπτυξη, μεταλαμπαδεύοντας ηθικές αξίες και διαχρονικές αρετές.

Τα μικρούλικα γίνονται παιδάκια… Τα παιδάκια έφηβοι…Οι έφηβοι άντρες…

Και οι γονείς καμαρώνουν και τονίζουν πόσο υπερήφανους τους κάνουν με το μεγάλωμά τους.

Πόση ευγνωμοσύνη νιώθω ως μητέρα για τα υπέροχα και μοναδικά Δώρα Θεού, γι’ αυτούς τους πολύτιμους θησαυρούς που ήρθαν στη ζωή μου!

Και φτάνει η ώρα που οι δύο πρώτοι νεαροί, ο Γιώργος και ο Γιάννης δίνουν Πανελλαδικές εξετάσεις και εισάγονται στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στη σχολή που οι ίδιοι επιλέγουν, υπηρετούν μετά τη θητεία τους σε στρατόπεδο των ελληνικών συνόρων, αποφοιτούν από το Πανεπιστήμιο και είναι έτοιμοι να μπουν στο στίβο της ζωής εφοδιασμένοι, πιστεύω, με σημαντικά και διαχρονικά, γερά εφόδια!

Ο Γιώργος Σκυβαλάκης παίρνει πτυχίο τον Οκτώβριο του 2019 από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοίκησης και ο Γιάννης Σκυβαλάκης τον Οκτώβριο του 2020 παίρνει το πτυχίο του από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Σειρά έχει τώρα ο τρίτος γιος μας, ο Οδυσσέας Σκυβαλάκης που είναι φοιτητής στο 4ο έτος στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και πρωταθλητής στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Περιμένουμε να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να μας δώσει κι εκείνος μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια.

Παιδιά μου,

Σας εύχομαι να είστε πάντα υγιείς, αγαπημένοι, ενωμένοι, δυνατοί.

Ξεχωριστές προσωπικότητες. Με ξεχωριστές ικανότητες αλλά με βασικές κοινές αρχές και αξίες, όπως Καλοσύνη, Εργατικότητα, Δυναμισμό, Αγάπη, Συνέπεια, Αισιοδοξία!

Σας εύχομαι ο καθένας από εσάς ν’ ακολουθήσει το δρόμο που έχει επιλέξει και όλοι μαζί ν’ ακολουθήσετε το δρόμο της Αγάπης και της Αρετής.

Κορφές δεν ξέρω, δίχως μόχθου ανηφοριά!

Να στοχεύετε στη δική σας κορυφή και είμαι σίγουρη πως θα τη φτάσετε!

Με πολλή Αγάπη

Η μητέρα σας

Αλεξάνδρα Παυλάκη

Πρόεδρος Α.Ε. «Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *