Μνημόσυνο Αχιλλέα Παπουτσή

DSC02245

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 το πρωΐ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά, τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαριστού μας φίλου Αχιλλέα Παπουτσή.

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες που έφυγε από κοντά μας ο καλός μας φίλος, Εκπαιδευτικός καDSC02256ι πνευματικός μας δάσκαλος Αχιλλέας και η απώλειά του είναι κάτι παραπάνω από αισθητή σε όλους μας.

Μας λείπει η καλοσύνη του, η μεγάλη του καρδιά, ο τρόπος του ο ευγενής, η ψυχή του που έσταζε μέλι και καλό λόγο για κάθε άνθρωπο.

Ο Αχιλλέας ήταν για τον καθένα μας ο ακριβός φίλος, ο συμπαραστάτης, ο λόγιος δάσκαλος που είχεDSC02258 πάντα μια συμβουλή.

Πώς να παρηγορήσουμε την σύζυγό του που έχασε το στήριγμά της, τον άνθρωπό της, αυτόν που ήταν τα πάντα γιαυτήν και έκανε πράξη τις επιθυμίες της;

Πολλοί οι φίλοι, οι συνάδελφοι και οι πιστοί του Αγίου Σπυρίδωνα που προσήλθαν στο προσκλητήριο για την προσευχή όλων μας υπέρ της αγνής και αγίας ψυχούλας του.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πρόεδρο του Πειραϊκού Φάρου κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σπυράκη, τον Εκπαιδευτικό κ. Κώστα Μιχαλακόπουλο, τις κυρίες και τους κυρίους, Δήμητρα Κούβαρη, Χρυσούλα Χυτήρη, Μαρίκα Στεφανάκη, Ελευθερία Κατσή, Βαγγέλη Κόνδρα, Παναγιώτη Μιχαλακόπουλο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *