Μουσικοχορευτική Εκδήλωση στο Γηροκομείο Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου

IMG_4867Ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη Μουσικοχορευτική Εκδήλωση με Άρωμα Ερωτόκριτου στο Γηροκομείο Πειραιά προσφέρωντας χαρά στους τρόφιμους ενόψει των Χριστουγέννων.

Η Πρόεδρος κ Κορναράκη Μάτα χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Επίσης χαιρέτησε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ η Μαίρη Κυδωνάκη – Αγαπητού συντόνισε και παρουσίασε τα τραγούδια και τους χορούς με ενδιάμεσες απαγγελίες αποσπασμάτων απο το έργο του Βιτσεντζου Κορνάρου «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ». Η χορωδία εψαλλIMG_4875ε τα κάλαντα και τραγούδησε παραδοσιακά & λαϊκά τραγούδια υπό την διεύθυνση της Λορένας Λευκοκοίλου, ενώ το Χορευτικό συντόνισε η χοροδιδάσκαλος Ερση Μυσιρλή με παραδοσιακά & λαϊκά τραγούδια.

Παρευρέθηκε όπως πάντα και μας συγκίνησε για άλλη μιά φορά η πρώτη πρόεδρος & Ιδρύτρια του Συνδέσμου κ Μανέττα Βαρβάρα.

Παρευρέθηκαν, εκτός άIMG_4877λλων και οι: Αντιδήμαρχος κ. Καρύδης Δημήτρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Μοραντζής, ο Κοινοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Μακρής, Η Πρόεδρος και η Ταμίας της ΧΕΝ Πειραιά κυρίες Χριστίνα Κολοβού, Βασιλική Μάκου, οι κυρίες και οι κύριοι: Μέντη Σταυρούλα, Κούβαρη Δήμητρα, Κάρλες Γιάννης, Κατσή Μίνα, Δρόλια – Χολέβα Ελένη, Παπαγεροθέου Κλαίρη, Άννα Δασκαλάκη, Ρέα Γκούβερη, Κατερίνα Θανοπούλου, Σοφία Μαρκοζάνη, Παύλος Ροδιτάκης, Αγγελική Μουντάκη, Χρυσάνθη Τσαγκάρη.

Η Εκδήλωση έκλεισε με προσφορά δώρων από την Πρόεδρο & το Διοικητικό Συμβουλιο του Συνδέσμου στους τρόφιμους αλλά & σε άλλους παρευρισκόμενους με πάρα  πολλές Χριστουγεννιάτικες ευχές σε όλους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *