Νίκος Βλαχάκος: «Γεφύρι της Άρτας» και το τραμ

ΤΡΑΜΈνα από τα νυχτερινά δοκιμαστικά δρομολόγια του τραμ παρακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες δίπλα στους εκπροσώπους της εταιρείας του τραμ και μίλησε μαζί τους για το νέο μέσο σταθερής τροχιάς, που πρόκειται -παρά το δυσμενές κλίμα που έχουν δημιουργήσει τα έργα και οι μεγάλες καθυστερήσεις- να δρομολογηθεί στο κέντρο της πόλης.

«Εξέφρασα στους υπεύθυνους της εταιρείας (υπεύθυνο του εργοταξίου και επικεφαλής των μηχανοδηγών) την αγωνία μου ως Πειραιώτης αλλά και την αγωνία χιλιάδων Πειραιωτών, για την επέκταση του τραμ στο κέντρο του Πειραιά και για τα προβλήματα που δημιούργησε και πιθανότατα θα δημιουργήσει στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης», επεσήμανε ο Νίκος Βλαχάκος και αναφερόμενος στις καθυστερήσεις της ολοκλήρωσης του έργου πρόσθεσε:

«Περιμέναμε, αν και από την αρχή είμαστε αντίθετοι και με την εγκατάσταση αλλά και με τον σχεδιασμό του, ότι το έργο θα ολοκληρωνόταν μέσα στο 2015. Έχουμε 2019 και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. «Γεφύρι της Άρτας» έχει γίνει! Την άθλια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Πειραιά τη βιώνουμε όλοι.

Η δική μας δημοτική αρχή, σε ότι αφορά στο τραμ, και θα πιέσει και θα διεκδικήσει και θα πετύχει προς όφελος μόνο των Πειραιωτών».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *