Να ζήσει η νεοφώτιστη Φλώρα Ανδρέογλου

ανδρέογλου 1Το ιερό μυστήριο του Βαπτίσματος της μικράς εγγονής τους καλού μας φίλου Γιάννη Ανδρέογλου, είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε και να συμμετάσχουμε με κατάνυξη, στο γραφικό ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων στην Αίγινα.

Πολλοί και καλοί οι προσελθόντες, μεταξύ των οποίων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Δημήτρη Μούρτζη, τον Πολιτευτή κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη, τον γνωστό Πειραιώτη Αθλητικογράφο κ. Αντώνη Δαρζέντα, τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ Σπύρο Κοτσανδρέογλου 3ώνη, τον παππού της νεοφώτιστης κ. Γιάννη Ανδρέογλου, σύμβουλο στην Ένωση Α.Α. Ρέντη και πρώην πρόεδρο στον Φάρο Κερατσινίου, τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Α.Α. Ρέντη κ. Γιώργο Θεοδώρου, τα στελέχη της ΑΕ Χαραυγής Μιχάλη Φωτάκη και Κώστα Ανδρέογλου, το στέλεχος της ΕΠΣΠ κ. Μάνο Δαρζέντα, το μέλος της οικονομικής επιστασίας της ΕΠΣΠ κ. Αντώνη Βλαχάκο.

Στο Νονό της νεοφώτιστης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου και στους γονείς της Άρη και Αλεξάνδρα Ανδρέογλου, ευχόμαστε νάναι πάντα καλά και να φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο για την ανατροφή της μικρής Φλώρας, ώστε να την καμαρώσουμε ευτυχισμένη και πετυχημένη μέσα στην Κοινωνία.

Όλες μας τις ευχές στη Νεοφώτιστη, μαζί με την ευλογία της Εκκλησίας που έλαβε, για υγεία και πολλά και χαρούμενα χρόνια ζωής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *