Να ζήσετε Βανέσσα και Παύλο Εορτή 10 χρόνων ευτυχισμένου γάμου

IMG_7602Μας εξέπληξε ευχάριστα ο Θείος Γρηγόρης με την εξαιρετικής ομορφιάς γιορτή που διοργάνωσε για να τιμήσει την συμπλήρωση 10 ετών γάμου της αγαπημένης του θυγατέρας Αικατερίνης – Βανέσσα και του συζύγου της Παύλου, που ήρθαν από την Αμερική, όπου ζουν, ειδικά για αυτή την ωραία τιμητικά αφιερωμένη σαυτούς βραδιά.

Άπαιχτος σε όλα τοIMG_7667υ ο χώρος της εκδήλωσης, στην πολυτελή αίθουσα του AVAKION, ενός χώρου υψηλών προδιαγραφών, σχεδιασμένου ειδικά για φαντασμαγορικούς γάμους, βαπτίσεις και ειδικές γιορτές και επετείους.

 

Καλεσμένοι αρκετοί φίλοι του ζεύγους και φυσικά προσωπικοί, αγαπημένοι φίλοι του Θείου Γρηγόρη.

Όλα ήταν άψογα και πολύ πλούσια. Είχαμε ποτό καλωσορίσματος, σαλάτες πολλών ειδών, κυρίως πιάτα ατομικά και αρκετές επιλογές, κρασί και αναψυκτικά ελεύθερα, επιδόρπιIMG_7614 α και πάνω απ’ όλα μουσική με ένα απίθανο Dj που δεν μας άφησε να καθίσουμε στο τραπέζι και να απολαύσουμε το φαγητό μας.

Ο χορός έδωσε και πήρε με πολύ κέφι μέχρι πολύ αργά.

Ευχαριστούμε τον ΘIMG_7693είο Γρηγόρη για αυτή την ωραία γιορτή που διοργάνωσε για την κόρη του Αικατερίνη – Βανέσσα και τον σύζυγό της Παύλο, ειλικρινά θα μας μείνει αξέχαστη.

Στο ζεύγος ευχόμαστε να ζήσει πολλά – πολλά χρόνια με πολλή αγάπη και ευτυχία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *