Να καρατομηθούν οι διεστραμμένοι στα ΜΜΕ

ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗΣΟ βορβορώδης πολτός της κατάπτυστης εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» όζει και έχει πνίξει το πανελλήνιο. Πελώρια ερωτήματα ανακύπτουν για το ποιος επέλεξε την αμαρτωλή τετράδα και ποιος θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία. Πελώριες οι ευθύνες των καναλαρχών γιατί ποτέ τα τελευταία 30 χρόνια δεν νοιάστηκαν για επιλογές με κριτήριο την αξιοκρατία. Η πρώτη ενέργεια ενός καναλάρχη είναι να διαπιστώσει εάν ο προσλαμβανόμενος έχει λευκό ποινικό μητρώο ή όχι και εάν έχει εξεταστεί από ψυχίατρο μήπως και τυχαίνει να είναι διεστραμμένος ή ανώμαλος.

Δυστυχώς στο Ελλαδιστάν αυτά είναι λεπτομέρειες και γι’ αυτό συνεχίζουμε να είμαστε κράτος μπανανία. Εάν τηλεφωνήσει κάποιος στον Αnt1 και ρωτήσει ποιος είναι διευθυντής του προγράμματος, η τηλεφωνήτρια θα του απαντήσει ότι το όνομά του είναι… απόρρητο. Εάν οι εκδικητική πορνογραφία συνέβαινε με παρουσιαστές σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα το πρόστιμο θα έφτανε τα 100εκ. Όμως, οι κομματάρχες τα τελευταία 10 χρόνια άφησαν σκόπιμα το ΕΣΡ χωρίς την σωστή επάνδρωση, για να αλωνίζουν και να θησαυρίζουν οι καναλάρχες. Επιβάλλεται να κινηθεί η έρευνα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για έλεγχο του ποινικού μητρώου όλων των καναλαρχών και παρουσιαστών στα ΜΜΕ. Είναι αυτονόητο ότι σε όποιον ασκείται ποινική δίωξη θα πρέπει αυτομάτως να απομακρύνεται μέχρι εκδόσεως αμετακλήτου ποινικής αποφάσεως.

Δυστυχώς και στην εκδικητική πορνογραφία το νομικό πλαίσιο είναι ελλιπέστατο διότι όταν αυτοκτόνησε η 22χρονη φοιτήτρια το 2016 πέφτοντας από τον 9ο όροφο στις εστίες του ΑΠΘ, δεν ασχολήθηκε κανείς σοβαρά με το θέμα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης οφείλει να παρέμβει κατεπειγόντως ώστε οι καναλάρχες να σταματήσουν τα κατάπτυστα σίριαλ με σκηνές ωμής βίας και βαρβαρότητας που δυστυχώς μεταδίδονται σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης με απροστάτευτη τη νεολαία, παραβιάζοντας βάναυσα το άρθρο 15 παρ. 2 του Συντάγματος, «η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους… έχει ως σκοπό την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας»

Γεώργιος Τρανταλίδης- Δικηγόρος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *