Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Εκδήλωσης-Βράβευσης 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Οικονομικά «ΕΡΜΗΣ»

πανεπιστήμιοΣτο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η Εκδήλωση – Βράβευση των διακριθέντων του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Οικονομικά «ΕΡΜΗΣ» .

Στον Διαγωνισμό, ο οποίος υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού για τα «100 Χρόνια από την Ίδρυση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών», συμμετείχαν 518 μαθητές Γ’ Λυκείου οι οποίοι εξετάστηκαν με εξ αποστάσεως μεθόδους στο γνωστικό αντικείμενο των Οικονομικών, όπως αυτό προσδιορίζεται από τη σχετική διδακτέα ύλη του Λυκείου, αλλά και τις ευρύτερες γνώσεις και αναφορές που περιέχονται σε άλλα παρεμφερή βιβλία του Λυκείου.

Στην Εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού, Καθηγητής Νικόλαος Χριστοδουλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης και εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Μανούσος, η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Χαρά Ξάνθη.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι 21 πρώτοι επιτυχόντες λαμβάνοντας το Αργυρό Συλλεκτικό Νόμισμα του Πανεπιστημίου με θέμα «100 Χρόνια από την Ίδρυση του ΟΠΑ» .

Το ΟΠΑ επιδιώκει ο μαθητικός Διαγωνισμός «ΕΡΜΗΣ» να καθιερωθεί ως μόνιμος ετήσιος θεσμός άμιλλας οικονομικών γνώσεων ανάμεσα στους μαθητές Λυκείου στην Ελληνική Επικράτεια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *