Οι εφοπλιστές κοντά στους πυρόπληκτους

 

 συνένωσηΣταθερά στο πλευρό των πυρόπληκτων οικογενειών η ναυτιλιακή κοινότητα μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, με τη νέα πρωτοβουλία συνδρομής στην αδειοδότηση επισκευής ή ανέγερσης πυρόπληκτων κατοικιών

Eνα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και στο πλαίσιο του εκτενούς σχεδίου δράσης για την υποστήριξη των πυροπαθών, η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ προχωρά στην υλοποίηση προγράμματος συνδρομής για την αδειοδότηση πυρόπληκτων κατοικιών που χρειάζονται επισκευή ή ανέγερση.

Αθήνα, Ιούλιος 2019. Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ανακοινώνει την έναρξη προγράμματος για την αδειοδότηση επισκευής ή ανέγερσης πυρόπληκτων κατοικιών, από τις 19 Ιουλίου μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο δράσης υπέρ των πυροπαθών της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, η οποία από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη με στόχο να προσφέρει έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη. Το νέο πρόγραμμα προσφέρει υποστήριξη σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τις πρώτες ενέργειες, τη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών και την κατάθεση φακέλου στην αρμόδια υπηρεσία έως και την τελική έκδοση της εκάστοτε άδειας από συνεργάτη μηχανικό της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε πυροπαθείς των Δήμων Νέας Μάκρης-Μαραθώνα και Πικερμίου-Ραφήνας, των οποίων η κύρια και μοναδική κατοικία έχει χαρακτηρισθεί επικίνδυνη για χρήση (κόκκινη) ή προσωρινά ακατάλληλη (κίτρινη), οι οποίοι έχουν ανήλικα τέκνα και συνολικό οικογενειακό εισόδημα έως 15.000 ευρώ.

Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 19 Ιουλίου 2019 στην ιστοσελίδα της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ https://www.syn-enosis.gr/. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα σχετικά έγγραφα  και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2019 ενώ η ανακοίνωση των ωφελούμενων θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου 2019.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *