Οι μητέρες των Τριών Ιεραρχών.Ομιλία Μαρίας Μιχαλακοπούλου στον Πειρ. Φάρο

IMG_0792Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6:30μμ, στην αίθουσα του Πειραϊκού Φάρου, Πραξιτέλους 173 Πειραιά, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ομιλήτρια την εκπαιδευτικό, Πρόεδρο του Πειραϊκού Φάρου Μαρία Μιχαλακοπούλου, με θέμα: «Οι παμμέγιστοι Τρεις Ιεράρχαι ως γεννήματα και θρέμματα τριών μεγάλων Αγίων Μητέρων».

Η κ. Μιχαλακοπούλου μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά και μας αποδεικνύει ότι, εκτός από μια ικανότατη πρόεδρος και δραστήρια εκπαιδευτικός είναι και ένας άνθρωπος με βαθειά πίστη και πολλές γνώσεις πάνω σε πολλά εκκλησιαστικά θέματα.

ΕντυπIMG_0795ωσιαστήκαμε με την ομιλία της, που είχε να κάνει με τις μητέρες των μεγάλων και Αγίων Ιεραρχών της Εκκλησίας μας.

Οι μητέρες αυτές άγιασαν όχι γιατί έγιναν μητέρες, αυτό είναι ένα δώρο του Θεού, αλλά γιατί ανάθρεψαν με τόσο καλό τρόπο τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μεγάλους Αγίους.

Οι οικογένειες των μητέρων αυτών ήταν στην κυριολεξία φυτώρια Αγίων, με την σωστή ανατροφή και άριστη εν Χριστώ διδασκαλία των παιδιών.

Συγχαρητήρια στην κ. Μιχαλακοπούλου και στο ΔΣ του Πειραϊκού Φάρου, για την τόσο ωραία και εμπνευσμένη ομιλία της.

Μεταξύ των προσελθόντων που γέμισαν την αίθουσα, διακρίναμε, εκτός άλλων και, τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Κώστα Μιχαλακόπουλο, Γιάννη Αδαμόπουλο, Ανδρέα Δημάκη, τον Ιατρό κ. Πολύκαρπο Παπασπηλιόπουλο, τις κυρίες και τους κυρίους, Σοφία Λαμπρινού, Κοκκώνα Σακαροπούλου, Χαρούλα Κοντοθανάση, Ελευθερία Κατσή, Λυκούργο Τσαγκαρόπουλο, Ευάγγελο Πέππα, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *