Ομιλία Καρδιοχειρουργού Γρηγόρη Παττακού Με πρωτοβουλία Ετ. Γραμ. Τεχνών Πειραιά

IMG_9438Μετά από πρόσκληση της Εταιρίας Γραμμάτων & Τεχνών Πειραιά, την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, ο καρδιοχειρουργός Δρ. Γρηγόρης Παττακός έκανε ομιλία στους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων και προετοιμασίας της ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ 1960, στο κτήριο του Πύργου του Πειραιά, Δημοσθένους 2 στην Αγορά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κ. Γρηγόρη Παττακό για την ευγενική του ανταπόκριση, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, και στην κ. Ντιάνα Μαντζαβίνου για την συνεργασία της στην συγκεκριμένη δράση, που έδωσε πολλές γνώσεις και μεγάλη χαρά σε όσους είχαν την τύχη να παραβρεθούν και να IMG_9435 ακούσουν την πολύ ωφέλιμη ομιλία.

Ο Δρ. Γρηγόρης Παττακός κράτησε όλη τη διάλεξη , σε εξαιρετικό επίπεδο. Γνώση, Αισιοδοξία, Χαρά! Θερμά Συγχαρητήρια στη Νοσηλευτική Πειραιά, στούς Εθελοντές και των τριών Σωμάτων του Π.Τ. Πειραιά, Μελών και Φίλων που παρακολούθησαν τη διάλεξη.

Μεταξύ των προσελθόντων και προσελθουσών διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πρόεδρο της Εταιρίας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά κ. Σοφία Παυλάκου, την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του τμήματός του Ερυθρού Σταυρού κυρίες Δρύ και Ζαχαροπούλου, τις νοσηλεύτριες κυρίες Ευαγγελία Μουρου, Ειρήνη Νίτη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *