Ομιλία περί Θανάτου και κοπή πίτας.Στον Κύκλο Αγίας Γραφής της Αγίας Τριάδας

IMG_0746Κάθε Δευτέρα στις 6μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά, πραγματοποιείται ανάλυση της Αγίας Γραφής στον κύκλο των προσερχομένων πιστών.

Πάντα οι προσερχόμενοι γεμίζουν την αίθουσα και είναι αυτό πολύ παρήγορο, τόσο γιατί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν σωστά για την πίστη τους, όσο και ότι ο ιερέας, π. Δανιήλ Ψωΐνος, υπεύθυIMG_0740 νος του κύκλου και ομιλητής, είναι ένας άξιος πνευματικός με πολλές γνώσεις και φλόγα Χριστού μέσα του.

Προσήλθαμε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου να παρακολουθήσουμε τον Κύκλο, που είχε θέμα «περί Θανάτου» και ειλικρινά εντυπωσιαστήκαμε. Ακούγαμε για θάνατο και μέσα μας έκαιγε η φλόγα της ζωής.

Στο τέλος της ανάλυσης ακολούθησε η ευλογία και κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπίτας των μελών του Κύκλου.

Ο π. Δανιήλ με λόγια αγάπης και φανερή την συγκίνηση στο πρόσωπό του, μας ευχαρίστησε, όχι μόνο για την προσέλευσή μας, αλλά και για την συνέπεια, την προσοχή και την πίστη που έχουμε.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και τις κυρίες και τους κυρίους, Κατερίνα Καραπιπέρη, Σωτήρη Γκούβελο, Στάθη Περιβολάρη, Δέσποινα Λαζαράκη, Γιάννη Σουλγιουτζή, Κυριακή Σοφικίτου, Ιωάννα Χαχλάκη, Κατερίνα Οικονομίδου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *