Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομιλία περί καλοτυχίας – Κοπή Πίτας . Στον Πειραϊκό Φάρο

IMG_8478Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, ώρα 6:30μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Φάρου, Πραξιτέλους 173 Πειραιάς, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα: «Περί καλοτυχίας». Ομιλητής ο εξαιρετικός ιερέας του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης Καστέλλας, π. Μιλτιάδης Ζέρβας.

Επίκαιρη και πολύ εμπνευσμένη η ομιλία του π. Ζέρβα, άγγιξε τις ψυχές μας, καθώς μας δίδαξε πολλά από την ζωή του Χριστού και τις διδαχές των μεγάλων πατέρων της Εκκλησίας μας.

Το ακροατήριοIMG_8480 πολυπληθές, έδειξε πως θέλει να ακούει και να μαθαίνει, να βοηθά την ψυχή του και να μετέχει της κοινωνίας της εκκλησίας του Χριστού.

Τον ομιλητή παρουσίασε η Πρόεδρος του Πειραϊκού Φάρου κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου – Ζερμπίνου.

Μετά την ομιλία του π. Ζέρβα, που χειροκροτήθηκε θερμά, ακολούθησε η ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και το μοίρασμα της στους προσελθόντες με πολλές ευχές από την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για μια χρονιά ειρηνική με πίστη στον Χριστό.

Μεταξύ των προσελθόντων, που είχαν κυριολεκτικά γεμίσει την αίθουσα, διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Επίτιμο Σχολικό Σύμβουλο κ. Τάσο Σταμπουλίδη, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ. Κώστα Μιχαλακόπουλο, Γιάννη Αδαμόπουλο, τις κυρίες και τους κυρίους, Ζέτα Κότσαρη, Μαριγώ Κουκά, Δομινίκη Μανωλοπούλου, Ευάγγελο Πέππα, Λυκούργο Τσαγκαρόπουλο, Αικατερίνη Θανοπούλου, Γιάννη και Μαρία Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, Γεωργία Ματσούκα, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Χριστίνα Τερζιάδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *