Ομιλία του ΥΝΑΝΠ Φώτη Κουβέλη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού

ΟΜΙΛΙΑ5Σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος παραβρέθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη συνέπεια, στην εντιμότητα, την επαγγελματική επάρκεια, την αφοσίωση στο καθήκον και την πατρίδα, τα οποία έχουν επιδείξει οι απόστρατοι αξιωματικοί, οι οποίοι, όπως είπε, «στερήθηκαν πολλά από τον προσωπικό και οικογενειακό τους βίο και έθεσαν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα τΟΜΙΛΙΑ1 ις δικές τους ανάγκες, υπηρετώντας τη δημόσια ασφάλεια και το δημόσιο συμφέρον.»

 

Στην ομιλία του ο κ. Κουβέλης σημείωσε:

«Είστε απόστρατοι του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, αλλά να είστε σίγουροι ότι και από τη σημερινή σας θέση, έχετε ακόμη να προσφέρετε πολλά στο Σώμα που υπηρετήσατε, στο Σώμα που αγαπήσατε.

Για εμάς, για την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, εκτός από απόστρατοι, είστε και σήμερα σε θέση να μεταλαμπαδεύσετε στα σημερινά στελέχη, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, την εμπειρία, που είναι αποκρυσταλλωμένη στα σκληρά και δύσκολα χρόνια της υπηρεσίας σας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *