Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων.Κοπή πίτας

IMG_0227Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Αγιοβασιλόπιτας της ΟΣΥΜΙΚ στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος στον Πειραιά.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Κουζούπης, πλαισιωμένος από τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Σταυρουλάκη και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Ν. Κυκλάδων κυρία ΜΟΝΟΓΙΟΥ Αικατερίνη, ο βουλευτής Πειραιώς κ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ Νικόλαος, ο Ναύαρχος ΛΣ (ε.α.) και πρIMG_0244ώην Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά κ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ Λεωνίδας, η αντιδήμαρχος Αμοργού κ. ΔΕΣΠΟΤΙΔΗ Πόπη, η Α΄ αντιπρόεδρος της ΟΝΑΣ κ. ΖΙΟΥΛΗ Ευανθία, η πολιτευτής Ν. Κυκλάδων κ. ΘΕΟΛΟΓΙΤΗ Σοφία, ο πρόεδρος της ΕΚΥΤ κ. ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΗΣ Γ.-Θ., ο Ειδικός Σύμβουλος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Μιχάλης Κωβαίος, οι πρόεδροι και μέλη των ΔΣ συλλόγων της ΟΣΥΜΙΚ από τα νησιά ΑΜΟΡΓΟΣ, ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ, ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΑΝΤΙΠΑΡΟ, ΑΝΑΦΗ, ΙΟ, ΣΙΚΙΝΟ, ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ, ΜΗΛΟ, ΚΙΜΩΛΟ, ΣΕΡΙΦΟ, ΜΥΚΟΝΟ, ΚΕΑ.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. ΠΟΡΙΧΗΣ Δημήτριος, Πρόεδρος του Συνδέσμου των Απανταχού Κείων και μέλος του ΔΣ της ΟΣΥΜΙΚ.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και ευλογημένη χρονιά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *