Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση βραβεύσεων αθλητικών τμημάτων του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου

img_3258 img_3269Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε,  στην εκδήλωση βραβεύσεων 70  αθλητών και αθλητριών όλων των  τμημάτων του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου που κατέκτησαν διεθνείς διακρίσεις τις δύο προηγούμενες χρονιές.

 

Κατά τη διάρκεια  της εκδήλωσης,  ο  κ. Μώραλης βράβευσε την αθλήτρια  Ιωσηφίνα Μαρινάτου, η οποία κατέκτησε, τα δύο προηγούμενα χρόνια, δύο ασημένια και τέσσερα χρυσά μετάλλια, καθώς  και την τρίτη θέση νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας στη λίμνη Μπάλατον.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Είναι  χαρά μου που  βρίσκομαι σήμερα εδώ, σε μια εκδήλωση με πολλούς σημαντικούς ανθρώπους του αθλητισμού, με Προέδρους και μέλη Ομοσπονδιών και αθλητές, σ΄ ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας στο Μικρολίμανο.

 

Πολλά μπράβο στους αθλητές που μας έκαναν υπερήφανους με  τις διακρίσεις τους, αλλά και σε όσους προσπάθησαν  και δεν κατάφεραν να διακριθούν.

 

Να συγχαρώ  επίσης, τον Ναυτικό Αθλητικό Σύνδεσμο που είναι κοιτίδα αθλητισμού, καθώς και τα υπόλοιπα σωματεία  που προσφέρουν πάρα πολλά στην πόλη μας. Άλλωστε, ο Πειραιάς είναι μια αθλητική πόλη με μεγάλες  διακρίσεις από τα σωματεία και από τους αθλητές μας.

 

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς που προτρέπουν τα παιδιά τους να αθληθούν και τα υποστηρίζουν,  γιατί ο αθλητισμός είναι μια χρήσιμη διέξοδος, μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και μας μαθαίνει πολλά. Ασφαλώς, τα παιδιά παράλληλα με τον αθλητισμό θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερο βάρος  και στη μόρφωσή τους, η οποία  είναι παρακαταθήκη για την «επόμενη ημέρα», όταν  ο αθλητισμός τελειώσει».

 

 

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου κ. Αντώνης Νικολόπουλος, σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Σήμερα βραβεύουμε τα παιδιά μας που πήραν μετάλλια τις δύο προηγούμενες  χρονιές, διότι λόγω της πανδημίας δεν έγιναν βραβεύσεις.

Είναι μια βράβευση που την βλέπουμε με ιδιαίτερη αγάπη, γιατί βραβεύονται τα παιδιά που «δίνουν ζωή» στον Σύνδεσμο, στην περιοχή, στον Πειραιά.

Ευχαριστούμε  πολύ τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη  για την παρουσία του και για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *