Ο Ερμιονικός Σύνδεσμος έκοψε την πίτα του .Και τίμησε την Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη

24Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, ώρα 12μ, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, Καραΐσκου 104 Πειραιάς, ο Ερμιονικός Σύνδεσμος έκοψε την πίτα του και βράβευσε την Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών, πρώην Πρόεδρο της Βουλής Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη.

Λαμπερές παρουσίες στην εκδήλωση που συνδυάστηκε και με την κοπή της πίτας του Συνδέ σμου.

Την όμο25ρφη και σεμνή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, μέλη και φίλοι του Ερμιονικού Συνδέσμου και πλήθος κόσμου από την Ερμιονίδα.

Τον Δήμο Ερμιονίδας εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Ε. Γκαμίλη, Ι. Τσαμαδός, Α. Μπίμπας. Παρόντες ήταν οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ. Δ. Σφυρής, Α. Λάμπρου.

 

Κατά την τελετή βράβευσης οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν βιντεοπροβολή με θέμα την πορεία της κ. Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη την οποία παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου κ. Γιώργος Φασιλής.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας στον χαιρετισμό του συνεχάρη την κ. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη για την ανακήρυξή τηςIMG_0493 στην θέση της προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών.

 

Επίσης τόνισε την πλούσια προσφορά και δράση του Ερμιονικού Συνδέσμου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για ακόμη μία χρονιά ο Ερμιονικός Σύνδεσμος βράβευσε τους συμπατριώτες μας που έλαβαν διδακτορικό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα με το βραβείο «Απόστολος Γκάτσος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *