Ο Μιχάλης Τζουγανάκης  στο 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πειραιά

IMG_9898Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 στις 20.00. στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Πειραιά, το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών αφιέρωσαν μια μουσική βραδιά στον Μιχάλη Τζουγανάκη. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του φεστιβάλ είχε ο διευθυντής τουIMG_9919 Δημοτικού Ωδείου Πειραιά Βασίλης Μαστοράκης.

Με την συμμετοχή του κρητικού συνθέτη, λαουτίστα και τραγουδιστή, Μιχάλη Τζουγανάκη που με την συνοδεία του Αλέξανδρου Τζουγανάκη, και με τη σύμπραξη των κιθαριστών Στέλιου Γκόλγκαρη, Βασίλη Μαστοράκη, Αντώνη Μυτακίδη Γιώργο Γκόλγκαρη, Ηλία Διαμαντάκη και το κιθαριστικό σύνολο Piraeus Guitar Ensemble, ξεκίνησε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πειραιά.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Ήταν μια μοναδική συνάντηση του έντεχνου μουσικού λόγου της κλασικής κιθάρας με την βιωματική εμπειρική μουσική του κρητικού λαούτου.

Γέμισε φιλόμουσους και ανθρώπους με αισθήματα καλής μουσικής η πινακοθήκη, που χειροκρότησαν ζεστά όλους τους καλλιτέχνες και ιδιαίτερα τον Μιχάλη Τζουγανάκη.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Πρόεδρο των Κρητών Πειραιά ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Θοδωρή Τσόντο, τον πρώην Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Στέλιο Μανουσάκη, το Νομικό Σύμβουλο του Δήμου Πειραιά και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Αγγελόπουλο, τον Τραπεζικό κ. Φίλιππο Σκαραμαγκά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *