Ο Πειραιάς έχει μεγάλη ανάγκη Αθλητικών υποδομών

Γκερλές ΔημήτρηςΤις ανάγκες και τις ελλείψεις της πόλης μας σε αθλητικές υποδομές έχει αναδείξει η δημοτική κίνηση μας «το Λιμάνι της Αγωνίας» πολλές φορές στη διάρκεια αυτής της πενταετίας. Μάλιστα, έχουμε καταθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να βοηθήσουμε και να ενεργοποιήσουμε τη δημοτική αρχή στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την κάλυψη τους.

Γι’ αυτό και μας προκαλεί έντονη ανησυχία η απουσία ολοκληρωμένης πρότασης συμμετοχής από πλευράς Δήμου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς -όπως διαπιστώσαμε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο- διαφαίνεται να εγκαταλείπεται κάθε δράση που θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατασκευή κλειστών γυμναστηρίων σε αθλητικούς χώρους ή σε αύλειους χώρους σχολικών κτηρίων. Κατά τη συζήτηση προτείναμε συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, κυρίως στην Δ’ και Ε’ Δημοτική Κοινότητα, όπου μπορούν να τοποθετηθούν κλειστά γυμναστήρια – μπαλόνια.

Οι ανάγκες των δώδεκα (12) αθλητικών σωματείων που εντάσσουν στις δραστηριότητές τους και τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ είναι μεγάλες και θα γίνουν μεγαλύτερες με το κλείσιμο, λόγω έργων συντήρησης, των δύο κλειστών γυμναστηρίων «Καμινίων» και «Π. Σαλπέας».

Δημήτρης Γκερλές

Δημοτικός Σύμβουλος με το «Λιμάνι της Αγωνίας»

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *