Ο Πειραιάς γίνεται πρότυπο Περιβαλλοντικής φροντίδας

καρακατσάνηΔεντροφυτεύσεις στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι ξεκίνησε ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Παρόντες στην περιβαλλοντική δράση ήταν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη.

Οι δεντροφυτεύσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες, προκειμένου να υπάρξει περισσότερο πράσινο στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για τη Δημοτική Αρχή, καθώς ο Πειραιάς είναι μια πόλη ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιβαλλοντικά και δεν διαθέτει επαρκείς χώρους πρασίνου, εξαιτίας της πυκνής δόμησης στην πόλη.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, σημείωσε ότι ο Δήμος Πειραιά προχώρησε σε μια ακόμη περιβαλλοντική δράση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, σημειώνοντας πως οι παρεμβάσεις αυτές θα συνεχιστούν σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, προκειμένου να διαθέτει ο Πειραιάς περισσότερο πράσινο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *