Ο Ταξιάρχης Μανταμάδου Στον Ταξιάρχη Πολιούχο Κορυδαλλού

ταξιάρχηςΤην Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 5.00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Πολιούχων Κορυδαλλού, τελέστηκε πανηγυρική δοξολογία και καθιέρωση της θαυματουργού εικόνας του Ταξιάρχη Μιχαήλ Μανταμάδου.

 

Μια ιδιαίτερη ευλογία αποτελεί πλέον για την Ενορίας αλλά και όλους τους προσκυνητές η ιερά και σεβασμία εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μανταμάδου, πιστό αντίγραφο επιμεληθέν από καταξιωμένο και έμπειρο άνθρωπο της τέχνης.

IMG_8378Η Ιερά Εικόνα δωρίθηκε στον Ιερό Ναό από την πρωτοβουλία της ΜΕΚ (Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών) οι οποίοι ευλαβούνται και έχουν προστάτη τον Αρχάγγελο στην Μονάδα τους.

Μεγάλο πλήθος πιστών προσήλθε στο Ναό για να προσκυνήσει την Ιερή Εικόνα και να πάρει ευλογία για τις οικογένειες και τα σπιτικό του.

Σε όλων τα μάτια και τα πρόσωπα ήταν φανερή η συγκίνηση για την μεγάλη αυτή ευλογία.

Στις ιερές αIMG_8408κολουθίες έλαβαν μέρος πολλοί ιερείς και διάκονοι της μητρόπολης Νικαίας.

Συγχαρητήρια στον Προϊστάμενο του Ναού π. Γεώργιο Ζώρζο που με πίστη Θεού βαθειά μέσα του, προσπαθεί να τονώνει και να ενισχύει το Χριστιανικό φρόνημα των ενοριτών και να στολίζει την εκκλησία με ιερά προσκυνήματα.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πολιτευτή κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, τους Υποψήφιους Δημάρχους Κορυδαλλού κ.κ. Νίκο Χουρσαλά, Γιώργο Δημόπουλο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *