Πίτα ΚΙΝΑΛ Β΄ Πειραιά

 

κινάλ 2Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Δραπετσώνας,η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Πειραιά, του Κινήματος Αλλαγής με μεγάλη συμμετοχή μελών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πρώην Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων της Β΄ Περιφέρειας Πειραιά και φίλοι του Κινήματος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κκινάλ 1 ινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, σε ομιλία του αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα, στα μεγάλα προβλήματα της χώρας καθώς και στην αδυναμία αντιμετώπισής τους από την κυβέρνηση της Ν.Δ. Υπενθύμισε γιατί ο Ανδρέας Παπανδρέου εξακολουθεί να είναι ο πλέον αγαπητός Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, καθώς και την μεγάλη προσπάθεια της τελευταίας Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να σώσει την χώρα από την χρεοκοπία, που την είχε οδηγήσει η καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Στη συνέχεια ο Μπουλμπασάκος Γιώργος μέλος της ΚΠΕ αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει καταθέσει το Κίνημα Αλλαγής για το μεταναστευτικό και τα Ελληνοτουρκικά. Ο Λεωνίδας Αθανασιάδης εκ μέρους της Ν.Ε. ευχήθηκε στους παριστάμενους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία και με αφορμή την επέτειο της γέννησης του Ανδρέα Παπανδρέου τους επέδειξε το συνώνυμο λεύκωμα, το οποίο θα ήταν το δώρο σε όποιον εύρισκε το φλουρί της πίτας.

Ακολούθησε ελαφρύ γεύμα μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον

One comment

  1. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, θα πρέπει να πείσει τον κόσμο του Πειραιά για το αν είναι σε θέση ο ίδιος και το κίνημά του, να συμμαζέψουν την κοινωνία από τα πάσης φύσεως τρωκτικά που επί σειρά ετών έχουν πλουτίσει με τις ατασθαλίες τους. Επιπλέον να δεσμευτούν οι περιουσίες όλων εκείνων των στελεχών του κόμματός του, που έκαναν πάρτι με το δημόσιο χρήμα και μας έφτασαν στη χρεωκοπία…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *