Πίτα Πανελληνίου Συλλόγου Μανιατών και Φίλων.Κερατσινίου – Δραπετσώνας

ΜΑΝΗ1Ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Μανιατών και Φίλων «Η Μάνη» Κερατσινίου Δραπετσώνας σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποίησε στις 20 Ιανουαρίου στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και παρευρέθηκε στην εκδήλωση που ομόρφυνε με τα Μανιάτικα κάλαντα η χορωδία του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας με την μαέστρο Χριστίνα Ρόκου και τη πιανίστα κ. Σκαλενάκη Χρυσούλα.

Η σκηνή γέμισε από τα παιδιά του Συλλόγου , επιτυχόντες πρωτοετείς στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όπου άξιζε να τους χαρίσουμε μία βράβευση. Τον μανιάτη ποιητή κ.. Τάκη Σταυριανάκο όπου αφιέρωσΜΑΝΗ2ε στα παιδιά ένα δικό του ποίημα μαζί με τον έπαινο και κλείνοντας τη γιορτή με την ευλογία της πίτας από τον πατέρα Ανδρέα της ενορίας του Αγίου Παντελεήμονα.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους, εκτός άλλων και, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Χρήστος Βρεττάκος, οι Βουλευτές κ.κ. Ιωάννης Τραγάκης, Διαμάντω Μανωλάκου, Νίνα Κασιμάτη, Ιωάννης Ραγκούσης, οι κ.κ. πρώην Βουλευτές, Τάσος Νεράτζης, Εύη Καρακώστα, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Σταυρούλα Συράκου, Γιώτα Περδίκη, Μιχάλης Κουλίζος, Μιλτιάδης Θεόδοτος, ο επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Παντελής Καμάς, οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι: Τζένη Γεωργατζέλη, Mατούλα Δριτσάκου-Τσοτσάνη, Ιαώννης Κατσαφάδος, Γρηγόρης Μόφορης, οι κ.κ. Πολιτευτές: Σταυρούλα Στεφανίδου, Ανδρεάς Παλευρατζής, οι κ.κ. Κοινοτικοί σύμβουλοι: Μαρία Κώστογλου, Νατάσσα Δρόσου, ο Διοικητής Α.Τ. Καμινιών κ. Βασίλειος Κούβαρης, από τον Οργανισμό Ελληνοκινεζικής Φίλιας ο κ. Πέτρος Πελεκάνος, ο Αντιπρόεδρος από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων κ. Λευτέρης Μιχαλεργιάς, ο Έφορος κ. Γιώργος Καλλιανίδης, ο Γραμματεάς κ. Πέτρος Αλογάκος και το μέλος κ. Παναγιώτης Αξιώνης, από τον Σύλλογο «Σεμίτονο» ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, η Αντιπρόεδρος κ. Λίτσα Πλατή, από τον Σύλλογο Αγίου Μηνά κ. Μαρία Κώστογλου και κ. Ναυροζίδη Αγγελική, από τον Σύλλογο «Θυμαιτάδαι» η αντιπρόεδρος κ. Σοφία Πάτρωνα και η κ. Χατζησαβίδου Σία, από το Σύνδεσμο Απανταχού Λακώνων «Ο Λυκούργος» ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Ξεπαπαδάκος, από την εταιρεία Τεχνών, Επιστημών και Πολιτισμού η Πρόεδρος κ. Κοκκίνου Βασιλική, από την εφημερίδα «Η Φωνής της Μάνης» κ. Παναγώτης Ροδόπουλος .

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *