Πίτα τμήματος Σωματικής Αγωγής.Πειραϊκού Συνδέσμου

IMG_7895Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου, Καραΐσκου 104-Πειραιάς, κόπηκε η πίτα του τμήματος Σωματικής Αγωγής που φέτος συμπληρώνει 125 χρόνια αθλητικής δραστηριότητας, και απονεμήθηκαν διπλώματα και τιμητικές διακρίσεις σε αθλητές και παράγοντες που έχουν βγει από τα σπλάχνα του Πειραϊκού ή έχουν δουλέψει γιαυτόν.

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, φίλων και μελών του συνδέσμου που έσπευσαν να τιμήσουν τον Πειραϊκό, το ένδοξο σωματείο του Πειραιά μας.

Χαιρετισμό και ανάIMG_7898λυση της γιορτής έκανε ο Έφορος Σωματικής Αγωγής κ. Δημήτρης Καρέλλας.

Μεταξύ των προσελθέντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τους κ.κ. Βουλευτές: Θοδωρή Δρίτσα, Κώστα Κατσαφάδο, Νίκο Μανωλάκο, Γιάννη Μελά, τους κ.κ. Αντιδημάρχους, Δημήτρη Καρύδη, Ανδριάνα Ζαρακέλη, Νανά Γλύκα, Δημήτρη Καρύδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Γκερλέ, τον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Αντώνη Μοραντζή, τον Αντιπρόεδρο του Πειραϊκού κ. Ευάγγελο Καρλαύτη, την πρώην Πρόεδρο του Πειραϊκού κ. Μαίρη Τσανάκη, τον Στρατηγό κ. Γιάννη Τετράδη, τον Πρόεδρο των Δρομέων Υγείας Πειραιά κ. Σωτήρη Κάκια, τους Εφόρους και τα Στελέχη του Πειραϊκού κ.κ. Γιάννη Αλιφραγκή, Πόπη Καλούδη, Πόπη Βαρουδάκη, Μάγδα Ρούσση, Γιώργο Δρούζα, τον Ναύαρχο Γιώργο Μοραντζή, τον Πρόεδρο του ΦΟΙΝΙΚΑ κ. Ανδρέα Κιοσσέ, τις κυρίες και τους κυρίους, Γιάννη Ανδρέογλου, Γεωργία Ματσούκα, Μανώλη Γιανναδάκη, Παναγιώτη Πρεδάρη, Θανάση Γαλάτη, Ακριβή Παπαδοπούλου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *