Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Μανιατών και Φίλων Η ‘’ΜΑΝΗ’’

μάνη 1Το μεσημέρι της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοπή της βασιλόπιτας του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Μανιατών και Φίλων Η ‘’ΜΑΝΗ’’, στο κοσμικό κέντρο Όλα Σούβλα ‘’Χάιδο’’ στο Κερατσίνι.

Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Ελένη Διασάκου-Κανάκη μετά το χαιρετισμό της, προέβαλε με την ομιλία της την πολιτιστική κληρονομιά των προγόνων μας με κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης την ενότητα και αμέσως μετά έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα με παρουσία πλήθος κόσμου. Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα φλουριά έτυχαν σε δύο τυχερές κυρίες.μάνη 2

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός άλλων και: ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Χρήστος Βρεττάκος, η Βουλευτής και υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά κ. Μανωλάκου Διαμάντω, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας και υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Καλαμαράς Γεώργιος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Καμάς Παντελής, ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Μιλτιάδης Θεόδοτος, ο Εκπρόσωπος ΠΟΕΔΗΝ Χονδροκούκης Ιωάννης, ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Πέτσας Νικόλαος, οι κυρίες Αντιδήμαρχοι Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Συρράκου Σταυρούλα, Περδίκη Γιώτα, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Μαρτάκης Νικόλαος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *