Παρουσίαση μουσικού δίσκου «Γένεσις» Του Μουσικοσυνθέτη Γιώργου Βολίκα

IMG_1084Εξαιρετικός καλλιτέχνης ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βολίκας, ο πρώτος προσωπικός δίσκος του οποίου παρουσιάστηκε στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στις 7μμ.

Ο πραγματικά πολύ προσεγμένος δίσκος «Γένεσις» του Γιώργου Βολίκα πρωτοκυκλοφόρησε στην Ελλάδα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και στην Κωνσταντινούπολη με την εφημερίδα «Ηχώ», και είχε πολύ θετικά σχόλια από τους μουσικόφιλους.

Για τον δίσκο μίλησαν οι:

ΠαναγιώIMG_1093της Φύτρας (δημοσιογράφος & διευθυντής προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού Πειραιά ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90.4 fm), Σταύρος Καρτάκης (συνθέτης & ενορχηστρωτής),

Αθανάσιος Βρυωνίδης (ενορχηστρωτής του δίσκου).

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος-συγγραφέας Μαρία Παναγοπούλου-Χαρδαβέλλα.

Τα έσοδα από την προαιρετική απόκτηση του δίσκου διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδος).

Την εκδήλωση χαιρέτησε και η γενική διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδος) Σάντρα Ζαφειρακοπούλου ευχαριστώντας τον μουσικοσυνθέτη για την ωραία χειρονομία του να δώσει τα έσοδα των πωλήσεων στην οργάνωσή της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός άλλων και, ο Πολιτευτής κ. Τάσος Αβραντίνης, ο Πρόεδρος των Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Άγιος Παύλος κ. Ευάγγελος Κορκίδης, ο Επιχειρηματίας κ. Ανδρέας Δασκαλάκης – Ανδριανόπουλος, ο Έφορος του Πειραϊκού κ. Γιώργος Δρούζας, ο κ. Ανάργυρος Σιγάλας, οι εθελόντριες του Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδος) Νικολέτα Κοντογιαννίδου, Χριστίνα Γιώτη-Λώλη, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Έλενα Παπασταφίδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *