Πειραιάς για όλους Νίκος Μπελαβίλας…Ανάλυση προγράμματος στην Τερψιθέα

μπελαβίλας ομιλίαΜε δεκάδες Πειραιώτες βρέθηκε σε γνωστό καφέ της Τερψιθέας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας παρουσιάζοντας σημεία του προγράμματος του «Πειραιάς για Όλους» και συζητώντας για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα της πόλης.

Στην συζήτηση που διήρκησε περίπου δύο ώρες αναπτύχθηκαν δεκάδες θέματα που αφορούν την πόλη, από τη διαχείριση των απορριμμάτων μέχρι την περίθαλψη και την αλληλεγγύη.

Στον χαιρετισμό του, ο Νίκος Μπελαβίλας εκμεταλλευόμενος την παρουσία της υποψήφιας δημάρχου Καλαμάτας Τόνιας Κουζή η οποία δεν στηρίζεται επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως ο «Πειραιάς για Όλους» στηρίζεται από πολλούς φορείς και κινήσεις. «Να ξεκαθαρίσουμε τι είμαστε εμείς. Ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα μπορούσε και να μην μας στηρίζει. Ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζουν ομάδες μεγάλες αλλά έχουμε αποδείξει πως λειτουργούμε και χωρίς στήριξη. Και έχουμε αποδείξει πως μένουμε πιστοί στις αρχές μας χωρίς να βάλουμε νερό στο κρασί μας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά είπε πως οι 100 πρώτες μέρες αφιερώθηκαν σε επαφές με φορείς και προσωπικότητες της πόλης, ώστε να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις αρχές του συνδυασμού. Οι επόμενες περίπου 100 μέρες μέχρι τις εκλογές είναι μάχη για τον δήμο μαζί με τους δημότες.

Ο Νίκος Μπελαβίλας μιλώντας για την σχέση με την Εκκλησία εξήγησε πως αυτή είναι ειλικρινής και υπάρχει κοινός τόπος για συνεργασία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *