Πειραιώτες που μας λείπουν

Η αξέχαστη Εριέττα Οικονομίδου

Οικονομίδη ΕριέτταΠόσο μας λείπει η γλυκιά Εριέττα, ο άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων και της οργάνωσης του Ζήνωνα, η ευαίσθητη και δραστήρια, η καλή μάνα, η σωστή σύζυγος, η πιστή φίλη!

Το ζεύγος Γιάννη και Εριέττας Οικονομίδου, ήταν πάντα ένα όμορφο σημείο αναφοράς μας.

 

 

Ο αληθινός, ο ρεαλιστής Γιάννης Μαθές

ΜΑΘΕΣΣπάνια βρίσκει κανείς ανθρώπους αληθινούς όπως τον Γιάννη Μαθέ, έναν σωστό φίλο, έναν καλό ποιητή και λογοτέχνη, έναν σταθερό ρεαλιστή που έλεγε πάντα αυτό που έπρεπε με ακρίβεια και χωρίς πολλά λόγια.

Η απουσία του από την πνευματική ζωή του Πειραιά μας έχει στερήσει από μια σπάνια προσωπικότητα ήθους και χαρακτήρα.

 

Πρόωρα έφυγε ο καλός μας Γιάννης

ΠΑΣΒΑΝΗΣΔεν ξεχνιούνται προσωπικότητες σαν τον Γιάννη Πασβάνη, που πάντα μας συγκινούσε με την καλλιέργεια του χαρακτήρα, το ήθος και την ευγένεια της ψυχής του.

Πολύ νωρίς τον κάλεσε ο Θεός και μας βύθισε όλους σε μεγάλη λύπη. Τραγική απώλεια και για την μητέρα του, την αρχόντισσα του Πειραιά Δέσποινα Πασβάνη.

 

Βράχος του Πειραιά ο Βασίλης

λαζαρίδηςΑναπάντεχο και βαρύ το πλήγμα από την ξαφνική εκδημία του δυναμικού εκδότη, δημοσιογράφου, πρώην Γενικού Διευθυντή της ΔΗΡΑΠ Βασίλη Λαζαρίδη.

Έσφυζε ζωής και η ενεργητικότητά του τον είχε κατατάξει πρώτο στην ενημέρωση του Πειραιά.

 

Πιπίτσα Χαραλαμποπούλου

Η ψυχή του Πειραϊκού Συνδέσμου

Χαραλαμποπούλου ΠιπίτσαΌσο και να ψάξει κανείς δύσκολα θα βρεί άτομο του αναστήματος και της προσφοράς της Πιπίτσας Χαραλαμποπούλου.

Η Πιπίτσα μας, σήκωνε για πολλά χρόνια στις πλάτες της ολόκληρο τον Πειραϊκό Σύνδεσμο και τον καθοδηγούσε σε μονοπάτια δόξας. Μεγάλο και δυσαναπλήρωτο το κενό που άφησε η απώλειά της.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *