Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro.Κοπή πρωτοχρονιάτικής πίτας 2023

IMG_8196Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στις 12.00 το μεσημέρι, στην φιλόξενη αίθουσα της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro έκοψε την πρωτοχρονιάτικη -καθιερωμένη πια- Βασιλότουρτά του! Η υψηλού κύρους μουσική ομάδα της πόλης μας φέτος, με πανελλαδικές δράσεις και σπουδαίες συμμετοχές σε φεστιβάλ και ηχογραφήσεις, συμπληρώνει τα 10 χρόνια χρόνια από την ίδρυσής της και ξεκίνησε με ένα μεσημεριανό πειραιώτικο γλέντι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πειραιά κ. Ηλίας Πατίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. ΑλέξIMG_8265ανδρος Κοττέας, η κοινοτική σύμβουλος κ. Δήμητρα Βήνη, η Σταυρούλα Μέντη καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πειραιά και μέλος του Δ. Σ. της ΔΗΡΑΠ-Κανάλι 1, ο επικοινωνιολόγος και σύμβουλος δημοσίων σχέσεων κ. Αντώνης Κοκολάκης, η κ. Ουρανία Κοτρωνάκη μέλος του Δ.Σ. Ερυθρού Σταυρού Πειραιά, η υπεύθυνη παραγωγής καλλιτεχνικών εκδηλώσεων κ. Πασχαλιά Συγκίκου, ο διακεκριμμένος βαθύφωνος κ. Τάκης Καριώτης,  πολλά μέλη και φίλοι της ομάδας.

Η μαέστρος κ. Ανθή Γουρουντή μαζί με τη συνεργάτιδά της καθηγήτρια μονωδίας κ. Κλεοπάτρα Παπαχειμώνα εκτός από τις ευχές για την καλή χρονιά και υγεία που απεύθυναν στους παρευρισκόμενους, τόνισαν πως η τρέχουσα επετειακή χρονιά θα είναι γεμάτη από παραγωγές μουσικών γεγονότων της ομάδας πανελλήνιας εμβέλειας.

Για τους νεότερους θυμίζουμε πως το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro είναι άρρηκτα δενένο με τη νεότερη πολιτιστική ιστορία της Πόλης μας, μια και δημιουργήθηκε από την Ανθή Γουρουντή για να στηρίξει την επαναλειτουργία του Δημοτικού μας Θεάτρου συμμετέχοντας στη οπερέτα «Η κόρη της Καταιγίδος» του Θ. Σακελλαρίδη το 2013.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *