Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής.Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια 1102,

πατούλης άνοιαΤη δημιουργία της Γραμμής Βοήθειας για την Άνοια 1102 από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ, ανακοίνωσαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η  Πρόεδρος της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών, Π. Σακκά σε διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν από κοινού.

Παρέμβαση έκανε η Υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη ενώ συμμετείχε και η Γενική Διευθύντρια του ΕΔΔΥΠΠΥ Μ. Αϊδίνη.

Η γραμμή πλαισιώνεται από εξειδικευμένους σύμβουλους / επαγγελματίες υγείας, γιατρούς νευρολόγους και ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχουν άμεσα ενημέρωση, καθοδήγηση, συμβουλές και διασύνδεση και απευθύνεται σε:

Άτομα με προβλήματα μνήμης, Ευρύ κοινό, Φροντιστές – Οικογένεια & φίλοι ατόμων με άνοια, Επαγγελματίες Υγείας.

Η Γραμμή Βοήθειας 1102 λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-19:00 (εκτός αργιών). Παράλληλα με την τηλεφωνική επικοινωνία, παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω livewebchat. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει email στο 1102@alzheimerathens.gr ακόμη και εκτός ωραρίου και ο εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί του.

Τη Συνέντευξη Τύπου παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν για την πρωτοβουλία εκτός από τους Δημοσιογράφους, Δήμαρχοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί και εκπρόσωποι διευθύνσεων Υγείας Δήμων απ’ όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *