Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής.Κυκλοφορεί και πάλι το ΤΡΑΜ μέχρι το ΣΕΦ

ΣΕΦ5Το τμήμα της γραμμής του ΤΡΑΜ από την Αγία Σκέπη-Φάληρο έως τον κόμβο του ΣΕΦ, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 5.5 εκ. ευρώ και παραδόθηκε στο επιβατικό κοινό, επιθεώρησαν: ο Υπ. Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο υφ. Μεταφορών Γ. Κεφαλογιάννης, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε συρμό του τραμ και έκαναν τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Συνολικά δόθηκε σε λειτουργία το τμήμα της γραμμής Μπάτης-ΣΕΦ.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ Ν. Χαιρέτας και ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος.

Η ανακατασκευή της γραμμής, έγινε στο πλαίσιο των έργων υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου (φάση Α’), που εκτελεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής.

Ανακατασκευάσθηκε ριζικά το τμήμα της γραμμής του ΤΡΑΜ από το ΣΕΦ μέχρι την Αγία Σκέπη –Φάληρο (από Χ.Θ. 1+000  εως Χ.Θ. 2+820). Επίσης ανακατασκευάστηκε τμήμα της γραμμής μήκους 120μ. πλησίον της στάσης «Αγία Σκέπη» και τοποθετήθηκε νέα διαγώνιος πριν από τη στάση «Τροκαντερό» (Χ.Θ. 3+940)

Το μήκος της γραμμής είναι 3χλμ και το σύνολο των γραμμών που κατασκευάσθηκαν είναι 6 χλμ (Διπλή κατεύθυνση).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *