ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ»  23 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΟΣ

IMG_8530

Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 το απόγευμα, στην Παραλία Καλάμου Αττικής, ο Καλλιτεχνικός, Μουσικός σύλλογος «Ο ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ» γιόρτασε τα 23 χρόνια του κέντρου προετοιμασίας του, με μια μεγαλειώδη γιορτή που πραγματικά απολαύσαμε, όσοι είχαμε την ευκαιρία να μην τσιγκουνευτούμε τον χρόνο μας και να προσέλθουμε.

Δημιούργημα της ενορίας του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου IMG_8546Κερατσινίου, ο ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ, μας δίνει συχνά δείγματα της καλής δουλειάς που επιτελεί, ενισχύοντας το Χριστιανικό και Πολιτιστικό επίπεδο, όχι μόνο της περιοχής του Κερατσινίου και του Ελλαδικού χώρου, αλλά και διεθνώς, με τις ωραίες του συναυλίες, τα αξιόλογα θεατρικά έργα, τους χορούς με τα χορευτικά του σύνο λα και τα τραγούδια, με την μεγάλη και αξιόλογη χορωδία του.

Όραμα του π. Πολύκαρπου Δημητριάδη, Προϊσταμένου του Ναού ο ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ, μας αγκαλιάζει όλους και μας προσφέρει το καλύτερο.

Γέμισε φίλους, μέλη, κατοίκους του Καλάμου και εκδρομείς από τον Πειραιά και το Κερατσίνι, ο μεγάλος υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων.IMG_8534

Παρακολουθήσαμε και πάλι παραδοσιακούς χορούς, μεγάλα συναυλιακά, συμφωνικά έργα, τραγούδια που μας γέμισαν Ελλάδα και στο τέλος ακούσαμε τα ζεστά και φιλόξενα λόγια του π. Πολυκάρπου, που γλύκαναν την καρδιά μας.

Η γιορτή τελείωσε με την καθιερωμένη υποστολή της Ελληνικής σημαίας και τον Εθνικό Ύμνο.

Ακολούθησε κέρασμα για όλους και φύγαμε με την ελπίδα νάμαστε πάντα καλά και να είμαστε παρόντες στις εκδηλώσεις του ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΥΛΟΥ.

Μεταξύ των πIMG_8577ροσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον πρώην Υπουργό κ. Τάσο Νεράντζη, τον Πρόεδρο του ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΥΛΟΥ κ. Θεόδωρο Αγγέλου, τις κυρίες και τους κυρίους, Μαρία Αγγέλου, Μαέστρο της Ορχήστρας και της Χορωδίας, Θεοδώρα Αγγέλου, Γρηγόρη Μπληζιώτη, Νίκο Ζάβρα, Νίκο Παρασκευάκο, Γιώργο Πετειναράκη, Αθηνά Μπαϊράμογλου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *