Πολλά Χαμόγελα και λουλούδια αγάπης στα ΚΑΠΗ του Πειραιά

καρακατσάνη 2Μία εξαιρετική πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αγάπης στις Άγιες μέρες που διανύσαμε διανύουμε έλαβε χώρα στα ΚΑΠΗ του Πειραιά με πρωτοβουλία της Ευαίσθητης, Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου κ. Αντωνίας Καρακατσάνη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε συνεργασία με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Περιβάλλοντος & Πρασίνου κ. Αντ. Καρακατσανή, μοίρασαν εκατοντάδες γλαστράκια με λουλούδια σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου με αποτέλεσμα να γεμίσουν με χαμογελαστά πρόσωπα και χρώματα από τα άνθη!

Την ευχάριστη ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν και οι χορωδίες που έδωσαν τον δικό τους Χριστουγεννιάτικο τόνο.καρακατσάνη 1

Τέτοιες ανθρώπινες πρωτοβουλίες αγάπης πρέπει να γίνονται παραδείγματα και να ακολουθούνται από όλους, γιατί δηλώνουν πως υπάρχει σεβασμός, αλληλεγγύη, και θέληση να τιμούνται οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν και μας ανάθρεψαν.

Ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτή η θετική προσπάθεια και να χαρίζονται στιγμές όμορφες στους ανθρώπους μας που πραγματικά το αξίζουν.

Η κ. Αντ. Καρακατσάνη, φανερά συγκινημένη δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας κ. Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες! Ένιωσα απερίγραπτα συναισθήματα βλέποντας του συμπολίτες μου, να χαμογελούν και να περνούν όμορφα. Θα ήθελα σε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου να συνεχίσω να προσφέρω ειδικά σε αυτή την ομάδα πολιτών μας γιατί διακρίνω στο πρόσωπό τους, τους δικούς μου ανθρώπους και θέλω να τους βλέπω πάντα χαμογελαστούς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *