Πολυδύναμο Ιατρείο στον Πόρο

 

ΓΕΝΝΙΑΤην επίσπευση των διαδικασιών για τη δημιουργία Πολυδύναμου Ιατρείου στον Πόρο ζητούν 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Υγείας,  Ανδρέα Ξανθό. Η ερώτηση κατατέθηκε στη Βουλή με πρωτοβουλία της πρώτης υπογράφουσας, Γεωργίας Γεννιά, βουλευτού Α’ Πειραιώς και Νήσων.

Ο υπουργός Υγείας ερωτάται τι προτίθεται να πράξει αναφορικά με την εισήγηση, προς το υπουργείο Υγείας, της αρμόδιας Διοικήτριας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Όλγας Ιορδανίδου, η οποία στις 17.5.2017, είχε ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα της δημοτικής Αρχής του Πόρου για αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου σε Πολυδύναμο.

Για αυτό το μείζον θέμα είχαν προηγηθεί συναντήσεις της Γεωργίας Γεννιά, με τον  δήμαρχο του Πόρου, τους εμπλεκόμενους φορείς της Περιφέρειας και την κ. Ιορδανίδου.

«Η αναβάθμιση του Ιατρείου του Πόρου είναι επιβεβλημένη, καθώς θα αυξήσει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού και θα αποτελέσει ορόσημο στην ποιότητα ζωής τους», δήλωσε η κ. Γεννιά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *