«Πομποδέκτης ο ανθρώπινος Εγκέφαλος» Ομιλία Γιάννη Πηλιούνη στην Αιγηΐδα

IMG_0551Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 19.30 στο Βιβλιοπωλείο ΑΙΓΗΙΣ, Β. Γεωργίου 11 Πειραιάς, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τίτλο: «Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ». Με εισηγητή τον γνωστό επιστήμονα κ. Γιάννη Πηλιούνη, Φυσικό, Μηχανικό Πληροφορικής & Επικοινωνιών.

Ο Γιάννης Σπ. Πηλιούνης σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και παρακολούθησε ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Hardware & Software Η/Υ σε κέντρα των ΗΠΑ. Διατηρεί δική του εταιρεία σχεδιασμού και πρωτοτυποποίησης κατασκευών ειδικών ψηφιακών και αναλογικών συστημάτων εIMG_0554λέγχου και επικοινωνιών, καθώς και παραγωγής εξειδικευμένου

Για περισσότερο από 25 χρόνια ασχολείται εντατικά με την έρευνα της αρχαίας Ελληνικής γνώσης και της σύγχρονης επιστημονικής, αλλά και της λεγόμενης ”αποκεκρυμμένης”.

Είναι επιστημονικός συντάκτης στο περιοδικό Hellenic NEXUS όπου επιμελείται την μόνιμη στήλη «Επιστημονικά Νέα» και συχνά αρθρογραφεί για σχετικά θέματα επιστημονικής έρευνας σε σχετικά περιοδικά & ιστότοπους.

Πολύ καλός, με τεράστιες γνώσεις ο κ. Πηλιούνης, έχει μελετήσει βαθειά την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και τον ανθρώπινο σώμα, ο εγκέφαλος του οποίου είναι στην ουσία ένας πομποδέκτης γνώσεων και μηνυμάτων.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, η Φιλόλογο κ. Ελένη Κουλιζάκη, την κ. Νταίζη Χηνιάδου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *