Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ

Χατζηγιάννης - Σκούμπελος ΑντώνιοςΕίναι πασίγνωστο ότι ο Ελληνικός λαός διδάχτηκε και διδάσκεται ψευδή, παραχαραγμένη ιστορία και αναγκάζεται να υμνεί και να δοξολογεί τούς ντόπιους και ξένους εχθρούς του ως ήρωες και ευεργέτες. Ο Ελληνικός λαός πρέπει επιτέλους να μάθει ποιοι πολέμησαν, θυσιάστηκαν και τού χάρισαν Πατρίδα ελεύθερη. Τά Ελληνικά σχολεία η Ελληνική παιδεία εξαπατούσαν τον Ελληνικό λαό προσφέροντας στα παιδιά του μια ιστορία τής Εθνικής παλιγγενεσίας ψεύτικη, παραχαραγμένη

Ο Φωτάκος ο Χρυσανθακόπουλος, ο Μακρυγιάννης, ο Τερτσέτης, Κασομούλης, Περραιβός, Κ. Παπαδόπουλος, Ελληνική Νομαρχία, Φιλήμονας, κ.α. αυτοί θά οδηγήσουν τον Έλληνα για να μάθει τη σωστή Ελληνική ιστορία.

Πρέπει να μάθουν οί Έλληνες ότι. Οί Κοτζαμπάσηδες νοικοκυραίοι προύχοντες μαζί και η εκκλησία, δηλαδή το κατεστημένο της εποχής δεν ήθελαν το ξεσκλάβωμα του λαού. Όλοι τους αντέδρασαν στην έκρηξη της Επανάστασης ,αλλά και στη συνέχεια συνεργαζόμενοι φανερά με τον εχθρό αντιδρούσαν στη συνέχιση και την εξάπλωσή της. Τελικά τα υποκείμενα αυτά αναγκάστηκαν να πάρουν μέρος στην επανάσταση γιατί κατάλαβαν ότι ή οί Έλληνες ή οί τούρκοι θα τους έσφαζαν.

Το κατεστημένο της εποχής κυνήγησε τον Υψηλάντη και όλους τους Έλληνες οπλαρχηγούς για τίς δημοκρατικές τους απόψεις. Αυτοί  σκότωσαν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο αυτοί και τον Καραϊσκάκη. Και παραλίγο να ξεκάνουν και τον Κολοκοτρώνη. Αυτοί καταχρέωσαν την Ελλάδα στην Αγγλία συνάπτοντας τα δάνεια πού έφαγαν μαζί με τους ξένους και τα υπόλοιπα τα ξόδεψαν στους εμφύλιους, και το Μεσολόγγι έπεφτε γιατί οί πολιορκούμενοι δεν είχαν γρόσι να αγοράσουν αλεύρια και τηγάνιζαν ποντίκια. Αυτοί κάμανε τον πρώτο και δεύτερο εμφύλιο πόλεμο 1824 1825 δηλαδή το πρώτο μεγάλο διχασμό του ελληνικού λαού. Γι’ αυτούς, καλύτερα ο τούρκος παρά πατρίδα ελεύθερη με το ραγιά να έχει δικαιώματα.

Αλλά και στη συνέχεια και ίσαμε σήμερα όποια καταστροφή ότι κακό έπαθε η Ελλάδα από αυτούς τόπαθε.

Τα κατάφεραν, μόλις διώξαμε τον Τούρκο στρογγυλοκάθισαν στο σβέρκο τού λαού με τη βοήθεια των Εγγλέζων καί στρογγυλοκάθονται. Πρέπει να μάθουν οί Έλληνες ότι το μεγαλειώδες ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 είναι αποκλειστικά και μόνο έργο των ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ των ημιθέων εκείνων Ελλήνων πού με λειψά πυρομαχικά με ένα ξερό κομμάτι Γαλέτα στο σακίδιο και με τρύπιες αρβύλες πολέμησαν νίκησαν σιδερόφραχτες Στρατιές και Μεραρχίες δυό αυτοκρατοριών, μια πρωτοφανή βαρβαρότητα πού απειλούσε την ανθρωπότητα, και ότι μ’ αυτό δεν έχουν καμιά σχέση κάποιοι πού μια βουλή τής μοίρας τούς ήθελε να κατέχουν την περίοδο εκείνη υψηλά κυβερνητικά πόστα. Πρέπει να μάθουν ότι η Μεγαλειώδης Εθνική αντίσταση την περίοδο της  κατοχής της χώρας μας από τούς εχθρούς κι αυτή έργο των Παιδιών της Ελλάδας είναι. ΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ τού Έπους του 1940 μετά την προδοτική συνθηκολόγηση αποτέλεσαν τον κορμό του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΕΔΕΣ και των άλλων αντιστασιακών οργανώσεων πού πολέμησαν τον βάρβαρο καταχτητή. Πρέπει να μάθουν ότι ο ΕΛΑΣ όπως και ο ΕΔΕΣ δεν ήταν στρατός κομουνιστικός αλλά στρατός Ελληνικός πού σ’ αυτόν υπηρέτησαν όλοι εκείνοι ήρωες τού Β.Π.Π. πού πολεμούσαν για την λευτεριά της πατρίδας και μόνο, για μια Ελλάδα ελεύθερη πού να ανήκει σε όλους τούς Έλληνες. Για μια Ελλάδα χωρίς εξαρτήσεις και αφεντικά πού ό Έλληνας θα ήταν νοικοκύρης στον τόπο του και όχι ενοικιαστής με το νοίκι διαρκώς στην ανηφόρα και με την απειλή της έξωσης να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του.

Έδώ θα πρέπει να πώ ότι όλοι σχεδόν οι αξιωματικοί τού ΕΛΑΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Και κάτω ήταν μόνιμοι ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΊ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΏΝ ακόμα και δηλωμένοι φανατικοι Βασιλόφρονες, αλλά πρώτα Έλληνες πατριώτες όπως ο Συνταγματάρχης Γ. ΡΗΓΟΣ ο Νικητής της μάχης της ΠΥΛΗΣ και ΚΑΡΟΥΤΑΣ και πολλών άλλων, ο ακραιφνής ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ επιτελικός αξιωματικός και πρώτος υπασπιστής του Βασιλιά Γεωργίου Β Συνταγματάρχης ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ στη συνέχεια θα προσχωρήσει στόν ΕΛΑΣ και θα αναλάβει επιτελάρχης στο Γενικό στρατηγείο.

Δυστυχώς όμως μετά το τέλος τού Δευτέρου Π.Π οί δοσίλογοι και συνεργάτες του εχθρού γίνανε ήρωες και οι ταγματασφαλίτες αντιστασιακοί, πού το 1967 κατεβάσανε τα τανκς στην Αθήνα και κάμανε την «Εθνογεννήτρα» του 1967, αυτοί γίνανε και οι κυβερνήτες της Ελλάδας, και οί πραγματικοί Έλληνες αντιστασιακοί πού πραγματικά κρατούν την Ελλάδα χιλιάδες χρόνια γαντζωμένη πάνω στο ματωμένο βράχο της γιόμισαν τις φυλακές, τα ξερονήσια τη Μακρόνησο και τα εκτελεστικά αποσπάσματα.

Και ο Επικός αγώνας των Ελλήνων στην κατοχή βρίσκεται ακόμα και σήμερα υπό κατηγορία ή στη λήθη σκεπασμένος με σκοτάδι άλυτο. Η Ελληνική αντίσταση είναι μιά άγνωστη σελίδα της νεότερης Ελληνικής ιστορίας

Τούς μεγάλους άθλους του ΕΛΑΣ θα τούς γράψει μια μέρα και η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΔΑΣΚΑΛΟΙ σεις πού κρατάτε στα χέρια σας την ΕΛΛΑΔΑ φροντίστε να την παραδώσετε σε γνήσιους Έλληνες.

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΘ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ – ΣΚΟΥΜΠΕΛΟΣ

Πλοίαρχος Ε.Ν. -Ιστορικός — Ερευνητής

 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτιάδης – Καραισκάκης

Διακογιάννης. Κυρ: Οι Σαρκοφάγοι του Ελληνισμού, Πωλείται Πατρίς, Σλυλάνθρωποι.

Σιμόπουλος: Ξενοκρατία κλπ

Α.Ε. Χατζηγιάννης: Η Ελλάδα 1821 – 1981

Δ. Δημητρίου: Νικηφόρος Αντάρτης στα βουνά της Ρούμελης

Δ. Χαριτόπουλος: Άρης ο αρχηγός των Ατάκτων

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *