Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ

Η Εφημερίδα Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ και ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος «Εν Πλώ» διοργανώνουν εκδήλωση Επιστημονική Εκδήλωση στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29:

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 και ώρα 7μμ

Θα μιλήσουν: ο Δρ. Σωματιδιακής Φυσικής Αθ. Στάβερης και ο φυσιοδίφης Ν. Γουλόπουλος, Μέλη της Παγκόσμιας Επιστημονικής Ομάδας, υποψήφιας για βραβείο Νόμπελ, που ερευνά για την θωράκιση της γης από διαστημικές απειλές, με σχέδιο Οικονομικής Ανάκαμψης και Απόκρουσης μετεωριτών / αστεροειδών / κομητών και των διαστημικών υπερ-καταιγίδων, που προκαλούν ισχυρές μπόρες – μπλακάουτ (1989/Καναδάς – 2003/Σουηδία – 2005/GPS κ.ά) – σεισμούς – εκρήξεις ηφαιστείων/παγετώδεις και μπορεί να ανατινάξουν όλα τα πυρηνικά, όπως, ευτυχώς, γλιτώσαμε παρά λίγο τον Ιούλιο του 2012!

Είσοδος Ελεύθερη

One comment

  1. https://youtu.be/-rv3ia_VsYo Star: Αντι-μοιρολατρική πρόταση για βραβείο Νόμπελ (η ΝΑΣΑ υιοθέτησε την πρόταση*), και προς τον ΟΗΕ για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ και AΠOKΡOYΣH μετεωριτών/αστεροειδών/κομητών και των διαστημικών υπερ-καταιγίδων, που προκαλούν ισχυρές μπόρες – μπλακάουτ (1989/Καναδάς – 2003/Σουηδία – 2005/GPS – 2017-ΗΠΑ κ.ά) – σεισμούς – εκρήξεις ηφαιστείων/παγετώδεις και μπορεί να ανατινάξουν όλα τα πυρηνικά, όπως, ευτυχώς, γλιτώσαμε παρά λίγο τον Ιούλιο του 2012! *με 6 ΧΡΟΝΙΑ καθυστέρηση, αλλά για τον …Άρη!… http://www.universetoday.com/134052/nasa-proposes-magnetic-shield-protect-mars-atmosphere

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *