Προσφορά Φαρμάκων στην ΚΟ.Δ.Ε. Πειραιά..Από τον Ροταριανό Όμιλο Πειραιάς – Ανατολή

1Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, ο Ροταριανός Όμιλος Πειραιάς-Ανατολή, πραγματοποίησε Δράση Προσφοράς φαρμάκων και νοσηλευτικού υλικού, στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

 

Ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε από τους Ροταριανούς του Δ.Σ. του Ομίλου, (αλφαβητικά): Ανδρέογλου Ιωάννη Υποψήφιο Κοινοτικό Σύμβουλο Πειραιά, Αντιπρόεδρο Πανελληνίου Συλλόγου Αυτιστικών παιδιών, μέλος το3υ Σωματείου «ΑΡΓΩ» και Ειδι κό Γραμματέα του Ομίλου, Ζωγράφο Μίλτο, Οικονομολόγο, Επιχειρηματία, Ταμία του Ομίλου, Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Ιδρύτρια και Διοικητική Διευθύντρια του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ, Πρόεδρο του Ομίλου και Κωνσταντίνο Στάθη, Δικηγόρο, Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνοαμερικανικής Φιλίας Πειραιά, Πρόεδρο της ΕΣΗΕΠ και Αντιπρόεδρο του Ομίλου.

 

 

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό παρέλαβε ο κ. Ευάγγελος Βουγιουκλάκης, εργαζόμενος στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

2

Συγχαρητήρια σε όλους που εργάσθηκαν για την Δράση, γιατί ο καθένας φροντίζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, να αφιερώνει χρόνο για έρευνα και υλοποίηση, όσον αφορά την επικοινωνία και την προσφορά και την βοήθεια στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *