Πρόσκληση

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ

Τριήμερη Εκδρομή 27, 28 και 29 Οκτωβρίου 2017

στη Δυτική Μακεδονία, Καστοριά, Πρέσπες, Φλώρινα, Έδεσσα Καταρράκτες,

Βέροια – Βήματα Αποστόλου Παύλου

Καλαμπάκα – Μετέωρα

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου με Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ, ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος «Εν Πλώ» πάνε εκδρομή με το πρακτορείο LAPLAYIA HOLIDAY στην πανέμορφη Μακεδονία.

1η Μέρα: Αναχώρηση 7:30 πρωΐ. Λαμία στάση για καφέ στην περιοχή Λαμίας και μέσω Δομοκού πηγαίνουμε Καλαμπάκα όπου θα γευματίσουμε. Θα επισκεφτούμε τα Μετέωρα και θα προσκυνήσουμε σε ένα Μοναστήρι. Φτάνουμε στην Καστοριά, στο Ξενοδοχείο Byzantium Hotel.

2η Μέρα: μετά το πρωϊνό φεύγουμε για Πρέσπες, μικρή και μεγάλη, Επίσκεψη στο Αχίλλειο, μικρή Πρέσπα, στους Ψαράδες, μεγάλη Πρέσπα, όπου θα έχουμε και γεύμα. Πηγαίνουμε Φλώρινα με στάση για να τη δούμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στην Καστοριά.

3η Μέρα: Μετά το πρωϊνό πηγαίνουμε στην Έδεσσα, επισκεπτόμαστε τους Καταρράκτες, πηγαίνουμε στη Βέροια για προσκύνημα στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου. Συνεχίζουμε για την επιστροφή μας στον Πειραιά γεύμα στον Πλαταμώνα. Στάση στη Λαμία για καφέ κ αι αργά το βράδυ στον Πειραιά.

Τιμή 105 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Στην τιμή περιλαμβάνονται, εκτός των βασικών (διαδρομή, ξενοδοχείο, πρωϊνά, ασφάλεια κλπ) και δύο γεύματα βραδινά στην Καστοριά. Διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο 145 ευρώ.

Πληροφορίες – Συμμετοχές: 210 4223551, 6976228521 κ. Κανατσέλη

Απαραίτητη προκαταβολή 50 ευρώ με την κράτηση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *