Πρόσκληση..

 

Τριήμερη Εκδρομή στην Ήπειρο

Μεσολόγγι, Αμφιλοχία, Ιωάννινα, Μονοδένδρι,

Φαράγγι Βίκου, Κέρινα Ομοιώματα, Κυρά Φροσύνη, Γεφύρι Άρτας Μέτσοβο

Διαμονή στο κέντρο των Ιωαννίνων: ξενοδοχείο PALLADION

Παρασκευή 26 με Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ, διοργανώνει εκδρομή με το πρακτορείο LAPLAYIA HOLIDAY στην πανέμορφη Ήπειρο και το Μεσολόγγι.

1η Μέρα: Αναχώρηση 7:30 πρωΐ. Ημίωρη στάση στον ΙΣΘΜΟ για καφέ, συνεχίζουμε για ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ φθάνουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Επίσκεψη το ΗΡΩΩΝ το ΜΝΗΜΕΙΟ του ΒΥΡΩΝΑ. Αναχώρηση για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ και στάση για γεύμα και συνεχίζουμε για τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ να επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ. Στη συνέχεια άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Πρωϊνό, αναχώρηση για ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ εκεί θα επισκεφτούμε την ΜΟΝΗ της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με το περίφημο ΦΑΡΑΓΓΙ του ΒΙΚΟΥ και την κοιλάδα του ποταμού ΒΟΙΔΟΜΑΤΗ. Γεύμα στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ και επίσκεψη στο πανέμορφο ΜΕΤΣΟΒΟ παραμονή και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το ΜΩΛΟ και το ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΙΝΗΣ. Επιστροφή 15:00 και στη συνέχεια μια στάση στο ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΑ ΑΡΤΑΣ και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις γεύμα, καφέ και επιστροφή στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε Δίκλινο 100 €, σε Μονόκλινο 130 €.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο PALLADION Ιωαννίνων. Ασφάλεια Αστικής Ευθήνης.

Πληροφορίες – Συμμετοχές: 210 4223551, 6976228521 κ. Κανατσέλη

 

 

.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *