ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. Με επιτυχία η κοπή βασιλόπιτας και φέτος.

 

IMG_7696Ο Ροταριανός Όμιλος Νικαίας με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η συνεστίαση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εστιατορίου «Θέα θάλασσα», στο μικρολίμανο με ζωντανή μουσική δίπλα στα σκάφη

 

ακούγοντας νότες από τραγούδια του Πειραιά, θυμίζοντας αναμνήσεις του παρελθόντος.

 

IMG_7658

Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Νικαίας, Κανελίδης Γεράσιμος ευχήθηκε σε όλους μια καλή, ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά, με υγεία και έθεσε τους στόχους για τη νέα χρονιά.

 

 

Θα θέλαμε να ευχα ριστήσουμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους: την Διοικητή Ντόρα Κέμου, τον βοηθό Διοικητή Βαζίμα Κωνσταντίνο, τον Προ-Διοικητή Απόστολο Μαμάτα μετά της συζύγου του, την Προ-Διοικητή Καλοηδά Μαριάννα, καθώς και τους Ροταριανούς Ομίλους Σαλαμίνας, Ομόνοιας, Λυκαβηττού, Πειραιά, Π. Φαλήρου, Βουλιαγμένης, Καλλιθέας για την παρουσία

τους στην εκδήλωσήIMG_7660 μας. Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς.

 

 

Φέτος το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στην Διοικητή Ντόρα Κέμου και στον Ροταριανό του ομίλου Νικαίας Γρηγοριάδη Γρηγόρη, όπου και τους δόθηκε αναμνηστικό δώρο.

Μεταξύ των παρευρισIMG_7692κομένων της εκδήλωσης επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνετέλεσαν σε αυτή την υπέροχη βραδιά με γεμάτη αγάπη, χορό, κέφι και ενθουσιασμό.

 

 

Σας ευχόμαστε το 2019 να μην ξεχάσετε την αγάπη που κρύβεται στην καρδιά σας να την μοιράζεστε και να σας φέρει υγεία, ευημερία, ευτυχία!

Χρόνια Πολλά!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *