ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΝΑΤΟΛΗ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ- ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ -ΕΙΣΔΟΧΕΣ.

IMG_5761Ο Ροταριανός Όμιλος Πειραιάς – Ανατολή πραγματοποίησε Αλλαγή Ηγεσίας την Δευτέρα 10 Ιουνίου στον Μοναδικής ομορφιάς Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος!

Η Απερχόμενη Πρόεδρος Ιωάννα Παρασκευοπούλου παρέδωσε την Προεδρία για το Ροταριανό έτος 2019-2020 στον Επερχόμενο Πρόεδρο Ηλία Παπαγεωργίου!

Πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε ανθρώπους αξιόλογους καί αγαπημένους οι οποίοι συνέβαλαν στην Ανάπτυξη και σωστή λειτουργία του Ομίλου και στο Έργο του Ρόταρυ.

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ πλακέτα, απονεμήθηκε στον π. Πρόεδρο, Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Στάθη για την μέγιστη συμβολή του στην στήριξη και την Ανάπτυξη του Ομίλου, και Παπύρους ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στην Λυδία Κωνσταντινίδου για την εκλογή της ως Β. Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, στην Πρόεδρο Ιωάννα Παρασκευοπούλου για την μεγάλη συμβολή της στην Ανάπτυξη του Ομίλου, στο Ιδρυτικό μέλος και κοσμήτορα Αρετή Μπούτση για την πολυετή και αIMG_5772διάλειπτη προσφορά της και την συμβολή της στην λειτουργία, δραστηριότητα και ανάπτυξη του Ομίλου, στο Ιδρυτικό μέλος και κοσμήτορα Φωτεινή Καζιτόρη ως Πρέσβειρα Καλής θελήσεως του Ομίλου, στην Ερυθροσταυρίτισσα Αφροδίτη Παρασκευά – Χατζοβούλου για την συμβολή της στο Κοινωνικό Έργο του Ομίλου, στην Μαρία Σαλαγιάννη για την έμπρακτη συμπαράστασή της στο Φιλανθρωπικό έργο του Ρόταρυ και στην Ελισσάβετ Μαστοράκη για την γενναιόδωρη προσφορά και ηθική υποστήριξη στο Φιλανθρωπικό έργο του Ρόταρυ.

ΑκολούθηIMG_5776σε η Αλλαγή Ηγεσίας κατά την οποίαν η Πρόεδρος Ιωάννα Παρασκευοπούλου παρέδωσε το σήμα της στον Πρόεδρο Ηλία Παπαγεωργίου και αντάλλαξαν δώρα αναμνηστικά!

Ο Πρόεδρος Ηλίας Παπαγεωργίου, εξαίρετος επιστήμων και άνθρωπος, μας παρουσίασε τον σχεδιασμό του για την Νέα Ροταριανή χρονιά και παρουσίασε το Διοικητικό του συμβούλιο.

Πρόεδρος. Ηλίας Παπαγεωργίου, Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Στάθης, Γραμματεύς Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Ειδικός Γραμματεύς Ιωάννης Ανδρέογλου, Ταμίας Αρετή Μπούτση, Ειδικός Ταμίας Μίλτος Ζωγράφος, Κοσμήτωρ Βασιλική Παναγοπούλου, Ειδική Κοσμήτωρ Λυδία Κωνσταντινίδου, Μέλος του Δ.Σ. Σοφία Βάνα.

Αμέσως πραγματοποιήθηκαν οι εισδοχές 4 μελών, εξαίρετων ανθρώπων του Επιστημονικού, Εκπαιδευτικού και Επιχειρηματικού χώρου, αλφαβητικά, της Δρίτσα Αφροδίτης, της Καραϊσκάκη Αναστασίας, του Ποτουρίδη Διονύση και της Σαλαγιάννη Μαρίας.

Από την Διοίκηση της Περιφέρειας 2470 τίμησαν την βραδιά, η Διοικητής Ντόρα Μπίτσα – Κέμου, ο Β. Διοικητής Γιάννης Κατσογιάννης, ο Β. Διοικητής Κωνσταντίνος Βαζίμας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Βουλευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *