Ροταριανός Όμιλος Νίκαιας…Με επιτυχία η κοπή Βασιλόπιτας

ρόταρυ 2Ο Ροταριανός Όμιλος Νικαίας είχε την χαρά την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 να πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η συνεστίαση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εστιατορίου «Θέα θάλασσα», στο μικρολίμανο.

Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Νικαίας Κανελίδης Γεράσιμος ευχήθηκε σε όλους μια καλή και ευτυχισμένη χρονιά, με υγεία.

Θα θέλαμε ρόταρυ 1να ευχαριστήσουμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους τον Προ-Διοικητή Απόστολο Μαμάτα μετά της συζύγου του, τον Βοηθό Διοικητή Ντίνο Παραδείση μετά της συζύγου του, την γραμματέα του Ροταριανού Ομίλου Παλλήνη –Γέρακα Ελίνα Γκίκα, τον Αντιπρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Παλλήνη –Γέρακα Ηλία Νάκο, την Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Καλλιθέας Νταϊάνα Λυκουρέζου, τον Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Π. Φαλήρου Κεκέ Ανδρέα, την Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Πειραιάς Ανατολή κ. Ιωάννα Παρασκευοπούλου, καθώς επίσης και την Αντιπρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Λυκαβηττού Μαίρη Γεωργαντά.IMG_8295

Ο πρόεδρος Γεράσιμος Κανελίδης έδωσε βραβεία για την συμβολή τους στον Ροταριανό Όμιλο Νικαίας στους Ποτόγλου Βασίλειο, Μαίρη Γεωργαντά, Απόστολο Μαμάτα, Ιωάννη Κανελίδη, Νταϊάνα Λυκουρέζου, Ντίνο Παραδείση, Απόστολο Πετιμεζά, Αντρέα Κεκέ.

Επίσης δώθηκε τιμητική πλακέτα στον κατασυρροή Ροταριανό εδώ και 30 χρόνια Κανελίδη Ιωάννη για την προσπάθεια και αγάπη που έχει δώσει στον Ροταριανό Όμιλο Νικαίας.

Φέτος το φλουρί της βασιλόπιτας μας δυσκόλεψε λιγάκι αλλά τελικά δώθηκε στην καλή φίλη του συλλόγου μας και γυναίκα του Προ-Διοικητή μας Απόστολο Μαμάτα, κυρία Τερέζα Μαμάτα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων της εκδήλωσης επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους φίλους που παρεβρέθηκαν και συνετέλεσαν σε αυτή την υπέροχη βραδιά με γεμάτη αγάπη, κέφι και ενθουσιασμό.

Σας ευχόμαστε το 2018 να μην ξεχάσετε την αγάπη που κρύβεται στην καρδιά σας να την μοιράζεστε και να σας φέρει υγεία, ευημερία, ευτυχία!

Χρόνια Πολλά!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *