Σεμινάριο λαϊκής Αστρονομίας. Σωματείου ΔΙΟΝΥΣΟΣ της Μαργαρίτας Βέργου

IMG_2942Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρες 17.30-20.30, στα Εκπαιδευτήρια Παιδαγωγική, Διστόμου 7, στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε σεμινάριο λαϊκής Αστρονομίας, με διοργάνωση Μαργαρίτας Βέργου Καραμάνου, «Σωματείον ΔΙΟΝΥΣΟΣ», δίδαξε όπως πάντα ο πρόεδρος της Εταιρείας Αστρονομίας του Διαστήματος (παράρτημα Σαλαμίνος) κ. Κώστας Ραπατζίκος. Πληροφορίες: 6943535994, 694721-2830, με Ελεύθερη Είσοδο.

Κάθε φορά που παρακολουθούμε τα υπέροχα αυτά σεμινάρια αισθανόμαστε πολύ ευτυχείς, που έχουμε την δυνατότητα να μαθαίνουμε τόσα πράγματα, μέσα στην πόλη μας, δίπλα μας δηλαδή και μάλιστα δωρεάν.

Είναι τόσο όμοIMG_2947ρφα που το λέμε και το γράφουμε κάθε φορά μήπως και κάποιοι άλλοι, που πραγματικά έχουν ευαισθησίες και ανησυχίες για να γνωρίσουν κάτι περισσότερο στη ζωή τους, πέρα από το σαλόνι τους και αυτά που τους ποτίζει η κατευθυνόμενη και φτηνή τηλεαπόλαυση.

Μπράβο στην ψυχή αυτή των σεμιναρίων Εκπαιδευτικό κ. Μαργαρίτα Βέργου που τα διοργανώνει με επιτυχία και στον κ. Ραπατζίκο, που τα διδάσκει τόσο απλά και μεταδοτικά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *