Σούπερ κολυμβητήριο στον Πειραιά Βρεθήκανε τα χρήματα

Μώραλης ΓιάννηςΟ Δήμος Πειραιά βρήκε χώρο και υπάρχει κινητικότητα για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Σούπερ κολυμβητήριο με 5 εκατ. ευρώ στον Πειραιά!

Όλοι το λένε «ντροπή», αλλά κολυμβητήριο γιοκ! Ο Κουντούρης το λέει «ντροπή», ο Μώραλης το λέει «ντροπή», ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, o Διαθεσόπουλος, το λέει «ντροπή», οι υπουργάρες των κυβερνήσεων το λένε «ντροπή», ο πειραϊκός λαός το λέει «ντροπή», οι πρωταθλητές Ευρώπης και πρωταθλήτριες του Ολυμπιακού το λένε «ντροπή», οι προπονητές Βλάχος και Παυλίδης το λένε «ντροπή», ε, ποιος πρέπει να την ξεπλύνει αυτήν την ντροπή;

Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης κάτι έχει βρει για οικόπεδο όπου θα χτιστεί το κολυμβητήριο. Και λέει στους διοικούντες τον Ολυμπιακό ότι αυτό είναι το πρόβλημα, ο χώρος, αλλά κάτι πάει να γίνει. Και ότι λεφτά υπάρχουν για την κατασκευή.

Ο Διαθεσόπουλος δεν πέταξε τα αστροπελέκια μόνο ως «αιώνιος» πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Ο αδελφός του είναι και διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών, μόνιμος υπάλληλος πολλά χρόνια στον δήμο Πειραιά!

Στον Ολυμπιακό λέγεται ότι για να γίνει ένα σούπερ κολυμβητήριο στον Πειραιά και να στεγάσει τους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ευρώπης χρειάζονται 5 εκατομμύρια ευρώ!

Και είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα και η συμφόρηση στο τριτοκοσμικό κολυμβητήριο για ευρωπαϊκές απαιτήσεις Παπαστράτειο, που στον Ολυμπιακό λένε «ας γίνει και με λεφτά της Περιφέρειας και με βοήθεια του Δήμου, και ας είναι δημοτικό! Να σταματήσει αυτή η ντροπή, να γίνει η έδρα του Ολυμπιακού και το σπίτι των εθνικών ομάδων! Καίει και την Εθνική το θέμα. Η Περιφέρεια έχει δώσει για άλλα γήπεδα χρήματα».

Στο Παπαστράτειο, πέρα από τις κωμικοτραγικές εγκαταστάσεις (αφού ένα κολυμβητήριο δεν είναι μόνο η πισίνα, αλλά και γυμναστήριο και αίθουσες και ηλεκτρονικά συστήματα), στην πισίνα γίνεται το έλα να δεις.

Χωρίζουν την πισίνα λες και είναι… πίτα πρωτοχρονιάτικη και πρέπει να χωρέσουν μέσα ο Ολυμπιακός στους άντρες, ο Ολυμπιακός στις γυναίκες, οι Ακαδημίες των αντρών, οι Ακαδημίες των γυναικών, φωνάζουν και αποσπούν τους πρωταθλητές, γίνεται ένας χαμός με τα ωράρια, είναι και η εθνική ομάδα τον χειμώνα, ξέχασα και τον Εθνικό, θυμίζει την ταινία… άλλος για τη βάρκα μου! Και δεν έχω υπολογίσει κολυμβητές και κολυμβήτριες!

Έχουμε δεί πρωταθλήτριες Ευρώπης, όπως η Ασημάκη, η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η Αβραμίδου, αλλά και τους άντρες του Ολυμπιακού, να πηγαίνουν κάποιες μέρες στην πισίνα στα Βοτσαλάκια, όπου όχι μόνο είναι ανοικτή, αλλά και κολυμπάνε ανάμεσα σε λουόμενους, γιαγιάδες με σκουφάκια, παππούδες, παιδιά και τέτοια!

Δεν αξίζει τέτοια κατάσταση στους πρωταθλητές Ευρώπης, άντρες και γυναίκες. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας το φωνάζει κάθε μέρα. «Ελάτε στη Βουδαπέστη να δείτε τι γίνεται. Ελάτε να δείτε ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είναι αυτοί. Οι αθλητές μας κανονικά θα έπρεπε να… μένουν σπίτια τους! Από τη μια παίζουν οι… βίλες και από την άλλη οι… καλύβες»!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *