«Στοχευμένη Ευθανασία»  Βιβλίο της Σωτηρίας Λέκκα

λέκκα 1Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7μμ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, παρουσία φίλων του μέλους μας Σωτηρίας Λέκκα, αλλά και μελών της Εταιρίας, έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της με τον τίτλο: «Στοχευμένη Ευθανασία».

Αφού η συγγραφέας καλωσόρισε το κοινό και η Πρόεδρος της ΕΤ.ΓΡ. & Τ.Π. κ, Σοφία Παυλάκου έκανε χαιρετισμό οι παρουσιαστές του βιβλίου: κ. Νίκος Παπαδάτος επιχειρηματίας, κ. Γεωργία Παπαδάκη δικηγόρος και κ. Έμυ Κακαρούμπα Πολιτικός Επιστήμων, μίλησαν με μοναδικό τρόπο για το νέο βιβλίο της Σωτηρίας Λέκκα, αλλά και για την ίδια.

Ακολούθησε μίλέκκα 2α αφηγηματική περιγραφή του έργου από την συγγραφέα, καθώς διαβάστηκαν και αποσπάσματα που καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους με την πολυπλοκότητα, τις ανατροπές και την εναλλαγή των ρόλων από τα πρόσωπα της ιστορίας.

Κύλησε πολύ όμορφα η βραδιά της παρουσίασης και στο τέλος υπήρξε ένας μικρός διάλογος, αναφορικά με τα θέματα που θίγονταν στο βιβλίο όπως αυτά της Δικαιοσύνης, των ατόμων με κινητικά προβλήματα, τον εγκλεισμό στα ψυχιατρεία και άλλων παράπλευρων αναζητήσεων!

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο κ. Πέτρος Γουρδούμισας, φοιτητής μουσικολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παίζοντας κομμάτια του Ραχμάνινωφ.

Ήταν μια ωραία παρουσίαση σε εναρμόνιση με την μουσική και την απολαύσαμε όσοι παραβρεθήκαμε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *