Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο εργοτάξιο αγωγού ύδρευσης για Αίγινα Η αντιπεριφερειάρχης Νήσων

μπόγρηΣτο πλαίσιο της επίσκεψής της σήμερα στην Αίγινα, η αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, ενημερώθηκε για τις εργασίες που γίνονται στο εργοτάξιο του Λεοντίου, σχετικά με την κατασκευή των τελευταίων τσιμεντοστρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού. Την κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας κ. Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης.

Συνολικά έχουν κατασκευαστεί 2.400 τσιμεντοστρώματα και υπολείπεται η κατασκευή ακόμη 600. Από την πλευρά της Σαλαμίνας ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των τσιμεντοστρωμάτων στο πρώτο τμήμα του ποντισμένου αγωγού (πρόκειται για το τμήμα των πρώτων 360 μέτρων).

Σημαντική είναι η είδηση που έδωσε η κ. Αντιπεριφερειάρχης, καθώς όπως είπε ξεκινά η κατασκευή της δεξαμενής αναρρύθμισης στο Λεόντι (στο χερσαίο τμήμα του Λεοντίου, εκεί που βρίσκεται η καινούργια δεξαμενή).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *